Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ: Η πορεία του «πιο ποθητού άνδρα στον κόσμο»

Μπραντ Πιτ: Η πορεία του «πιο ποθητού άνδρα στον κόσμο»

«Όλοι κουβαλάμε πόνο. Ξοδεύουμε τις ζωές μας προσπαθώντας να κρύψουμε αυτά τα κομμάτια μας αλλά...»

Τι σημαίνει να είσαι ο Μπραντ Πιτ; Ίσως ο πιο ποθητός άνδρας του πλανήτη, που απασχολούσε και απασχολεί τα Μέσα; Προφανώς ο σταρ απολαμβάνει πολλά καλά πράγματα αλλά και μέτρια ή κακά, λιγότερο προφανή, όπως «η έλλειψη ελευθερίας, η αίσθηση πως είσαι διαρκώς εκτεθειμένος και βαθιά, απόλυτα μόνος». Έτσι, το είχε περιγράψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο GQ.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γι’ αυτό. Νιώθω σαν μία μοναχική γαζέλα με τις τίγρεις να είναι γύρω μου. Είναι οι στιγμές που χάνεις τη συγκέντρωσή σου και νιώθεις στοιχειωμένοw, είχε πει ακόμα.

Ο Πιτ ήταν επίσης ανέκαθεν γήινος και ανθρώπινος. Το 2019 ωστόσο, για πρώτη φορά από τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ αποφάσισε να εκθέσει άφοβα τα σκοτάδια του σε κοινή θέα.

Οι εξαρτήσεις και οι μάχες

Στους New York Times είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για την μάχη του με τις εξαρτήσεις. Επί 1,5 χρόνο, όπως είπε, σύχναζε στις συναντήσεις των ανώνυμων αλκοολικών.

«Όλοι κουβαλάμε πόνο. Ξοδεύουμε τις ζωές μας προσπαθώντας να κρύψουμε αυτά τα κομμάτια μας αλλά αυτά είναι εκεί», είχε εξομολογηθεί.

Οι σχέσεις και ο χρόνος που περνά

Στην προσωπική του ζωή σταθμοί ήταν οι σχέσεις του με την Τζένιφερ Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί. Το τελευταίο διάστημα ακούγονται φήμες ότι ο ηθοποιός βγαίνει με την 29χρονη Ines de Ramon που είναι επικεφαλής brand κοσμημάτων και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Σε όλες του πάντως τις σχέσεις έδινε την εντύπωση πως εκείνος είχε την ρομαντικότητα ενός άντρα που αγαπούσε το πάθος, τις ιπποτικές κινήσεις και το «για πάντα» που σπανίζει.

Το πέρασμα του χρόνου o Μπραντ Πιτ φαίνεται πως το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και ωριμότητα. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: «Απλώς μεγαλώνεις. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου, περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Και πλέον έχεις τις δικές σου νίκες και ήττες- όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σου φαίνονται ως νίκες ή ως ήττες. Με ποιον θα περνάς τον καιρό σου και πώς, αυτό έχει γίνει πλέον πολύ πιο σημαντικό για εμένα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024