Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέικ Τζίλενχαλ: «Οι ερωτικές σκηνές με την Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα βασανιστήριο»

Τζέικ Τζίλενχαλ: «Οι ερωτικές σκηνές με την Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα βασανιστήριο»

Τι συνέβη πραγματικά;

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Ο 42χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «The Howard Stern Show» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον στο «The Good Girl».

Στη συγκεκριμένη ταινία η πλοκή ακολουθεί δύο εραστές, που ξεκινούν μια σχέση, αφού ο καθένας τους βαριέται τις δουλειές και το εργασιακό του περιβάλλον.

Ο σταρ του Χόλιγουντ λοιπόν, εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την 53χρονη πρωταγωνίστρια των «Friends» και αυτό τον δυσκόλεψε πολύ στα γυρίσματα.

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ήταν βασανιστήριο οι ερωτικές σκηνές», σχολίασε ο Τζέικ Τζίλενχαλ και διευκρίνισε ότι ούτως ή άλλως είναι τέτοια η «μηχανική φύση» των συγκεκριμένων σκηνών, που ευτυχώς κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένα τα αληθινά του συναισθήματα για την Τζένιφερ Άνιστον.

«Περιέργως, οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες, επειδή ίσως υπάρχουν 30, 50 άτομα που παρακολουθούν. Η κινηματογράφηση προσωπικών, ερωτικών σκηνών είναι ένας χορός, σαν να το χορογραφείς για την κάμερα», τόνισε.

Τέλος, είπε ότι η Τζένιφερ πρότεινε να χρησιμοποιήσουν ένα μαξιλάρι ανάμεσά τους, για να νιώθουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

To πρώτο του παιδικό βιβλίο

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Τζέικ Τζίλενχαλ ετοιμάζει το πρώτο του παιδικό βιβλίο. Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της εκδοτικής «Macmillan Children’s Publishing Group», το βιβλίο του ηθοποιού θα φέρει τον τίτλο «The Secret Society of Aunts and Uncles».

Η έκδοσή του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου του 2023 και το βιβλίο θα αφορά τον 10χρονο Λέο, τον θείο του, Μο και μια «μυστική κοινωνία αποφασισμένη να κάνει τη σχέση τους να ανθίσει».

Η περίληψη του βιβλίου αναφέρει: «Μια τρελή, μαγική περιπέτεια για το τι σημαίνει να έχεις θεία ή θείο. Πώς θα μάθουμε να κρατάμε ο ένας τον άλλον κοντά και πώς θα βρούμε την αγάπη στα πιο απλά πράγματα».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο People πως αποφάσισε να γράψει το βιβλίο για τα ανίψια του, αλλά και «για όλες τις ανιψιές, τους ανιψιούς, τους θείους και τις θείες εκεί έξω».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024