Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίμνη Κάρλα: Συγκινεί η μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου - «Ήταν ένα παιδί διαμάντι»

Λίμνη Κάρλα: Συγκινεί η μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου – «Ήταν ένα παιδί διαμάντι»

Η μητέρα του 43χρονου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και «έσπασε» μπροστά στις κάμερες.

Ξέσπασε η μητέρα του 43χρονου που αγνοείται στη λίμνη Κάρλα καθώς με δάκρυα στα μάτια περιμένει να γίνει ένα θαύμα και να εντοπιστεί ζωντανός ο γιος της.

Η γυναίκα μιλώντας σε τοπικά μέσα «έσπασε» καθώς δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία της ενώ στις λίγες κουβέντες που κατάφερε να αρθρώσει έκανε λόγο για «ένα παιδί διαμάντι».

«Μόνο ανησυχώ. Δεν με βλέπετε ετοιμάστηκα», είπε με μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και δείχνοντας τα μαύρα ρούχα που φορούσε. «Τι να κάνω; Τι να πω;», είπε ακόμα η μητέρα του 43χρονου με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύτες από τη Θεσσαλονίκη και τη 2η ΕΜΑΚ «οργώνουν» τα νερά της Κάρλας αναζητώντας τον άτυχο άνδρα

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 43χρονος κατάγεται από τη Ροδιά Τυρνάβου, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Στο χωριό του επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με τη μητέρα του, τους οικείους και τους συγχωριανούς του να αναμένουν από ώρα σε ώρα κάποιο θετικό νέο από τις Αρχές για το τι απέγινε ο 43χρονος.

Συναγερμός για τον εντοπισμό του 43χρονου

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/9) έχει σημάνει συναγερμός στο Πυροσβεστικό Σώμα για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά που αγνοείται στη λίμνη Κάρλα.

Ο 43χρονος είχε πάει στη λίμνη για να ψαρέψει μαζί με τον αδελφό του, όμως κάποια στιγμή η βάρκα τους «πήρε νερά». Ο 45χρονος κατάφερε να βγει στη στεριά και περίπου στις 5.30  ειδοποίησε τις Αρχές για το περιστατικό, καθώς από τη στιγμή που ο 43χρονος χάθηκε από το οπτικό του πεδίο αγνοούνται τα ίχνη του.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και drone σαρώνουν την επιφάνεια της λίμνης, όπως και γύρω σημεία, ενώ δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύτες από τη Θεσσαλονίκη και τη 2η ΕΜΑΚ «οργώνουν» τα νερά της Κάρλας αναζητώντας τον άτυχο άνδρα.

Sports in

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χσσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα παιχνίδια με Λαμία και Άστον Βίλα που ακολουθούν και προανήγγειλε αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024