Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάθεση ψυχής από την Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έφυγε η μαμά μου...»

Κατάθεση ψυχής από την Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έφυγε η μαμά μου…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει στη ζωή της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η κουβέντα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες ξεκίνησε από τις δύο πολύ δύσκολες καταστάσεις που βίωσε η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια, με την απώλεια της μητέρας της και το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια…

«Η ψυχή μου το ξέρει. Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δεν θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερο βαριά από ό,τι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό. Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι, οπότε έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στη μαμά μου» είπε αρχικά.

«Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, τη μισή εβδομάδα εδώ, έψαχνα γιατρούς, μιλούσα με όποιον μπορούσα. Συνέβαιναν παράλληλα στη ζωή μου όλα αυτά, αυτό ήταν το επίκεντρο για μένα. Όταν έφυγε η μαμά άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή ‘έγραψε’ γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις και πραγματικότητες  στη ζωή μου. Εγώ ήξερα τι θα γίνει» συμπλήρωσε.

«Πίστευα ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό»

«Όταν έχασα τη μαμά μου, εκείνη τη στιγμή, ήμασταν δίπλα της κι εγώ και ο αδελφός μου ο Γιάννης. Και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή, ήταν Παρασκευή, έφευγα με τη βραδινή πτήση για την Αθήνα γιατί την επόμενη ημέρα είχα εκπομπή. Ήταν θέμα λίγων ωρών. Εκείνη τη στιγμή που συνέβη, αφού έφυγε… Ήταν μία πολύ ήρεμη στιγμή. Ήμασταν και οι τρεις μαζί της και αγκαλιά της.

Και μετά σηκώθηκα και κοίταξα γύρω μου και είπα «στέκομαι, ακόμα στέκομαι». Πίστευα ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ. Και στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο κι είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς».

«Η ασθένεια σου δίνει αυτή την ευκαιρία Ελένη. Αν ο θάνατος είναι ξαφνικός, πώς εγώ θα το είχα διαχειριστεί;» είπε, επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου και «λύγισε». Μαζί της όμως λύγισε και η Ελένη Μενεγάκη.

«Ο κόσμος δεν ξέρει αυτά που έχω ζήσει στην προσωπική μου ζωή και μπορεί οι αντιδράσεις να φαίνονται λίγο ξαφνικές ή ότι δεν τις έχω σκεφτεί καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, πολλά χρόνια. Όταν γίνει αυτό το κλικ, μετά δεν υπάρχει γυρισμός» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν με νοιάζει τις θα σκεφτεί ο καθένας, με νοιάζουν τα παιδιά μου»

«Το διαζύγιο το χειρίστηκα σαν μητέρα. Με φόβισε πολύ. Κατάλαβα ότι δεν είναι όλα προφανή και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατεύσω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο. Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας, όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου».

«Ζούσα με αυτό τον φόβο και αποφάσισα να μην φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια γι’ αυτή την έκθεση. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν φοβάμαι τίποτα πια» κατέληξε η παρουσιάστρια του MEGA.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024