Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Αποτρόπαια δολοφονία γνωστού DJ - Το θύμα απήχθη, μαχαιρώθηκε και βιάστηκε

Λονδίνο: Αποτρόπαια δολοφονία γνωστού DJ – Το θύμα απήχθη, μαχαιρώθηκε και βιάστηκε

«Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας ενώπιον του δικαστηρίου. 

Σοκάρει η άγρια δολοφονία του 43χρονου Mehmet Koray Alpergin, στην Αγγλία. Ο πασίγνωστος Τούρκος DJ βρήκε φρικτό θάνατο, αφού απήχθη και βασανίστηκε από μία ομάδα έξι ατόμων ενώ επέστρεφε σπίτι του. Σαν από θαύμα γλίτωσε η 34χρονη φίλη του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στο Λονδίνο από «σαδιστές κακοποιούς». Ο Mehmet Koray Alpergin και η Gozde Dalbudak, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ιταλικό εστιατόριο στο Μέιφερ, απήχθησαν από έξι άνδρες κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ.

Οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του DJ.

Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και με ναρκωτικά

Το ζευγάρι οδηγήθηκε σε ένα άδειο μπαρ. Εκεί, η 34χρονη υπό την απειλή μαχαιριού οδηγήθηκε στην τουαλέτα, όπου και βρέθηκε κλειδωμένη ύστερα από δύο ημέρες ενώ ο σύντροφός της βασανίστηκε μέχρι θανάτου.

Το γυμνό άψυχο σώμα του εντοπίστηκε πεταμένο στο δάσος από έναν άντρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Μαχαιρώθηκε, ακρωτηριάστηκε και βιάστηκε

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Alpergin έφερε 94 τραύματα, αλλεπάλληλα χτυπήματα με ρόπαλο και μαχαιριές στα πόδια ενώ είχε και εγκαύματα, καθώς του είχαν ρίξει βραστό νερό. Eπίσης, ακρωτηριάστηκε και βιάστηκε.

Οι δράστες, που κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης, αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή στην δολοφονία του 43χρονου, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim FM με έδρα το Λονδίνο.

Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες φαινόταν ανήσυχος ενώ φέρεται να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων μόνο για το αυτοκίνητό του.

«Πριν από τον θάνατό του έδειχνε ανήσυχος και ήταν έξαλλος. Όχι ευτυχισμένος, όπως συνήθιζε», άκουσαν οι ένορκοι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας ενώπιον του δικαστηρίου.

Και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά. Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια».

«Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά», συμπλήρωσε, κάνοντας ειδική μνεία στη χρήση οχημάτων με ψευδείς πινακίδες κυκλοφορίας, που αργότερα κάηκαν.

Η δίκη συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024