Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμος Πειραιά βράβευσε τους μαθητές των Λυκείων της πόλης που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Δήμος Πειραιά βράβευσε τους μαθητές των Λυκείων της πόλης που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Επιβραβεύτηκαν για την επιτυχία τους οι μαθητές του Δήμου Πειραιά, από τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη.

Τους μαθητές  των Λυκείων της πόλης, οι οποίοι κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιτυγχάνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023, βράβευσαν  σε διήμερη τιμητική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν γίνει θεσμός για την πόλη, πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά από τη Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά.

 Γιάννης Μώραλης: Χαρά μας που εκατοντάδες Πειραιωτάκια μπήκαν στα πανεπιστήμια

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Για έβδομη χρονιά βραβεύσαμε στη Ράλλειο, τους επιτυχόντες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε δύο όμορφες εκδηλώσεις. Είναι χαρά μας που εκατοντάδες Πειραιωτάκια μπήκαν στα πανεπιστήμια.

Σε αυτή την επιτυχία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αλλά όλοι γνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών, αλλά και των γονέων. Οι εκδηλώσεις βράβευσης είναι μια ηθική αναγνώριση από την πόλη που ζούνε και αγαπούν.

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που κάθε χρόνο βλέπουμε όλο και περισσότερα νέα παιδιά να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Εύχομαι κάθε χρόνο να ανεβαίνουν τα ποσοστά των επιτυχόντων στον δήμο μας και  οι νέοι μας να πραγματοποιούν ό,τι ονειρεύονται στο μέλλον».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Ασπασία  Αλιγιζάκη, δήλωσε:

«Πρόκειται για μία καθιερωμένη βράβευση όλων των παιδιών που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ασανσέρ για την επιτυχία, πρέπει να ανέβεις τις σκάλες.

Τα παιδιά μας με πολύ μεγάλη προσπάθεια ανέβηκαν αυτές τις σκάλες και εμείς όπως κάθε χρόνο και εφέτος, στεκόμαστε δίπλα τους να τους επιβραβεύσουμε.

Είναι σίγουρο ότι πλέον ξεκινάει μία νέα περίοδος στη ζωή τους, η οποία θα έχει πολλές ευτυχισμένες στιγμές και κυρίως θα τους εξοπλίσει με πολλά εφόδια, γνώσεις και εμπειρίες κάθε είδους, έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν κι άλλα όνειρα κι άλλους στόχους. Τους ευχόμαστε συγχαρητήρια από καρδιάς».

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά  οι σπουδαστές του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, οι οποίοι ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους.

 

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος,  Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά Διονύσης Αναστασόπουλος, οι  Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά  σε θέματα Παιδείας Γεράσιμος Αγγελετάκης, υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024