Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρίτα Όρα: «Θεό του σεξ» χαρακτήρισε τον άντρα της σε τηλεοπτικό σόου

Ρίτα Όρα: «Θεό του σεξ» χαρακτήρισε τον άντρα της σε τηλεοπτικό σόου

Πρόσφατα το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του - Ξεσήκωσε το κοινό με το σχόλιό της

Στα 32 της χρόνια και έχοντας κλείσει μόλις ένα χρόνο γάμου, η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, δεν δίστασε να μιλήσει για το σύζυγό της. Και με τα πλέον… κολακευτικά σχόλια, βεβαίως, όταν βρέθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Άντι Κοέν, «Watch What Happens Live».

Η κουβέντα ήταν ιδιαίτερα ζωντανή, εύθυμη και παιχνιδιάρικη στο τηλεοπτικό πλατό, όταν η Ρίτα Όρα ρωτήθηκε να περιγράψει την… αύρα των φίλων της από τη σόου μπιζ, όπως του Τζάστιν Μπίμπερ και της Cardi B.

Ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό

Όπως μιλούσε, λοιπόν, σε ευχάριστο κλίμα και διάθεση, φάνηκε πρόθυμη να μοιραστεί τις σκέψεις της και για τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Taika Waititi, όταν η συζήτηση έφτασε σε αυτό το σημείο.

Ανάμεσα σε γέλια και επιφωνήματα, είπε, λοιπόν, απλώς για τον άντρα της ότι είναι «θεός του σεξ».

Το κοινό στο στούντιο αντέδρασε αναλόγως και ανταποκρίθηκε άμεσα, διασκεδάζοντας και δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την απάντηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Αντίστοιχη ήταν η αντίδραση από και από τον άλλον καλεσμένο στο τηλεοπτικό πλατό, μαζί με τη Ρίτα Όρα, τον DJ και παραγωγό Diplo.

Απολαμβάνουν τόσο την παραπληροφόρηση όσο και τη διασπορά φημών γύρω από τη σχέση αλλά και τον γάμο τους.

Τον περασμένο μήνα, το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του, με έναν ιδιαίτερα γλυκό τρόπο, αφού μοιράστηκαν με το κοινό τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή γαμήλια τελετή τους που είχαν κρατήσει μυστική, τουλάχιστον ως προς τις λεπτομέρειές της.

Οι ίδιοι παραδέχτηκαν στη «Vogue» ότι απολαμβάνουν τόσο την παραπληροφόρηση όσο και τη διασπορά φημών γύρω από τη σχέση αλλά και τον γάμο τους, όπως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αφού δεν έχουν, σύμφωνα με τους ίδιους, ψήγματα αλήθειας σε ό,τι αφορά την 32χρονη τραγουδίστρια και τον 48χρονο σκηνοθέτη.

Βρίσκουν διασκεδαστικές τις ιστορίες που ακούγονται, χωρίς να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, και τους αφορούν.

Ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι η Ρίτα Όρα του έκανε πρόταση γάμου, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς, το καλοκαίρι του 2022, κι εκείνος αυτομάτως απάντησε θετικά.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024