Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
TikTok: «Sugar daddy» ο αμερικανικός στρατός; - Αναρτήσεις, «ψέματα» και βιντεάκια

TikTok: «Sugar daddy» ο αμερικανικός στρατός; – Αναρτήσεις, «ψέματα» και βιντεάκια

Αμφιλεγόμενη TikTok influencer και «παραπλανητικές» αναρτήσεις με 4,5 εκατ. views - Στο στόχαστρο οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις

Να διατηρείσαι σε φόρμα. Να δείχνεις όμορφη. Και, σε αντάλλαγμα, να λαμβάνεις αυτήν την τσάντα. Αυτά είναι τo σήμα κατατεθέν για μια «διευθέτηση» από sugar daddy. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων έλεγε η ανάρτηση στο TikTok από influencer που έχει γίνει viral.

Όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να είναι μια κοινή ανάρτηση από ένα «sugar baby», με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες και τις ροζ προεκτάσεις. Ιδίως εάν κινεί την περιέργεια με γαργαλιστικές υποσχέσεις και προκαλεί τα ανθρώπινα ένστικτα.

Το βίντεο έχει φτάσει τα 4,5 εκατομμύρια views, ενώ ήδη έχουν κάνει like πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες.

Ωστόσο, η συνέχεια είναι πολύ διαφορετική, έχει διχάσει το κοινό, έκανε την ανάρτηση να θεωρείται η πλέον αμφιλεγόμενη, ενώ το περιεχόμενο έχει λάβει διαστάσεις που δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει.

Sugar… ζευγαράκι ή μήπως όχι;

Τι θα μπορούσε κανείς να υποθέσει; Ίσως ότι πίσω από μια τέτοια σχέση συναλλαγής ανάμεσα στις δύο πλευρές ενός τέτοιου «καυτού» και σκοτεινού ή έστω ημι-φωτισμένου διδύμου, κρύβεται μια αιθέρια ύπαρξη και ένας πλούσιος, ας πούμε επιχειρηματίας ή τέλος πάντων κάποιος που μπορεί να της προσφέρει ένα απαιτητικό και πολυτελές life style. Για να υπηρετήσουμε και όλα τα στερεότυπα αυτής της εικόνας…

Είναι αυτή όμως η αλήθεια; Πόσο απέχει από την πραγματικότητα; Ποιος… εκτίθεται με τέτοια βιντεάκια; Και ποιον τελικά αφορούν;

Η TikToker που τάραξε τα νερά με τις δημοσιεύσεις της, αποκάλυψε τελικά ότι δεν μιλάει για κανέναν άλλον παρά για τον… Θείο Σαμ, δηλαδή τον αμερικανικό στρατό. Όπως είπε στην ανάρτησή της που είδε το φως της εν λόγω πλατφόρμας στις 27 Αυγούστου 2023, η Desirè Victoria διευκρίνισε «Τι είπα; Sugar baby; Εννοούσα Στρατιώτης».

H συνέχεια είναι πολύ διαφορετική, έχει διχάσει το κοινό κι έκανε την ανάρτηση να θεωρείται η πλέον αμφιλεγόμενη

«Προτιμά σίγουρα τα μαλλιά μου αλογοουρά πιασμένα πίσω από το πρόσωπό μου, όταν μιλάμε συνολικά για την εμφάνισή μου», είπε η Victoria η οποία συνέχισε, «Του αρέσει το φυσικό. Είναι ένας ηθικός άντρας. Όταν φτάνουμε στο πώς προτιμά το αληθινό μου κορμί, το θέλει γυμνασμένο και υγιές».

Η περιγραφή μέχρι εδώ παραπέμπει σε ερωτική σχέση, ωστόσο παρακάτω η Victoria με μια στροφή 360 μοιρών στα λεγόμενά της, αρχίζει να εξηγεί ότι στα οφέλη ενός sugar baby περιλαμβάνονται χρήματα για ενοίκιο, πτήσεις και μεταφορές, καθώς και προσωπικά έξοδα.

Οι αντιδράσεις

Ο μονόλογος ολοκληρώνεται έτσι απρόσμενα, με την influencer να φοράει… στρατιωτική στολή. Πολλοί έξαλλοι σχολιαστές διαμαρτυρήθηκαν ότι τους ξεγέλασε. Μάλιστα, κάποιος δεν παρέλειψε να γράψει ειρωνικά κάτω από το βίντεο ότι αυτό είναι διαφημιστικό για να προσελκύσει κόσμο στον στρατό…

Παρόλο που ο αμερικανικός στρατός έχει απαγορεύσει στους στρατιώτες του να χρησιμοποιεί το TikTok στις κρατικές συσκευές, δεν ισχύει η απαγόρευση για τα προσωπικά τους κινητά.

Η μεγάλη πέραση που έχει το εν λόγω βίντεο υπακούει σε μια γενικότερη αυξανόμενη τάση που παρατηρείται σε… στρατιωτικούς influencers που μοιράζονται στιγμές από τη ζωή τους στις ένοπλες δυνάμεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι αυτή την ώρα τι πραγματικά αφορούσε το εν λόγω βίντεο, καθώς όπως επισημαίνει το «Business Insider» σε αίτημά του και προς τους εκπροσώπους του αμερικανικού στρατού και προς τη Victoria, δεν είχε λάβει απάντηση μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

@its_perfectlyimperfect_

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024