Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Viral στο TikTok εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών - «Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ σύντομα»

ΗΠΑ: Viral στο TikTok εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών – «Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ σύντομα»

Μία εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών δίνει συμβουλές μακροζωίας και γίνεται viral στο TikTok.

Οι χρήστες του TikTok έμειναν έκπληκτοι όταν η Maggie HusVar δημοσίευσε το πρώτο από μια σειρά βίντεο, στα οποία τονίζει τη διαφορά ηλικίας 80 ετών μεταξύ της ίδιας και της συναδέλφου της Jayne Burns.

Η Jayne Burns γεννήθηκε το 1922 και εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας στο Οχάιο στα 101 της χρόνια.

Πηγαίνει στη δουλειά της μόνη της με το αυτοκίνητο και όπως λέει η ίδια, απλώς δεν μπορεί να δει τον εαυτό της να συνταξιοδοτείται σύντομα.

Όχι μόνο φαίνεται να της αρέσει να παραμένει απασχολημένη, αλλά το θεωρεί ως ένα από τα μυστικά της για να ζήσει μια μακρά ζωή.

Η Jayne Burns εργάζεται στο συγκεκριμένο, κατάστημα από το 1997 και αναφέρει πως ένα από τα καλύτερα σημεία της δουλειάς της είναι «οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω και οι πελάτες που είναι πολύ καλοί».

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για όσο μπορώ ή όσο με θέλουν. Μου αρέσει αυτό που κάνω, οπότε θέλω να συνεχίσω να το κάνω», δήλωσε.

@maggiehusvarthe long awaited Jayne content !♬ original sound – Maggie

Τα περισσότερα από τα TikToks των Burns και HusVar τους δείχνουν ως ένα κωμικό δίδυμο που αστειεύεται κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών διαλειμμάτων – συλλογίζονται το νόημα της ζωής και χορεύουν πίσω από τους πάγκους του καταστήματος.

@maggiehusvarmy boss asked Jayne some questions!!!♬ original sound – Maggie

Οι δύο γυναίκες κουβεντιάζουν για τα πάντα, από το πώς γνώρισε η Burns τον σύζυγό της, τον Dick, μέχρι το πώς φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη από την ηλικία της.

Οι συμβουλές μακροζωίας

Το πιο δημοφιλές τους βίντεο μέχρι στιγμής – με 2,1 εκατομμύρια likes και πάνω από 16.300 σχόλια – δείχνει τη HusVar να προσποιείται ότι παίρνει συνέντευξη από την Burns με ένα μικρόφωνο και να ρωτάει: «Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή σας για τους θαυμαστές;».

Η Burns κοιτάζει στην κάμερα και λέει: «Συνεχίστε να κινείστε».

Η Burns δήλωσε στο Insider ότι «πάντα προσπαθούσε να φροντίζει τον εαυτό της» και ότι μερικές από τις συμβουλές της για να ζήσει περισσότερο είναι «να γυμνάζεται, να ‘’απασχολείται» και να μένει στα καθήκοντά της».

Είπε ότι αν και συνήθως τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά, της αρέσει να τρώει ένα γλυκό με το πρωινό της και άλλο ένα μετά το δείπνο.

«Μου αρέσουν τα γλυκά πράγματα. Οι αγαπημένες μου λιχουδιές είναι τα ντόνατς και τα γλυκά ρολά».

Η Burns δήλωσε ότι επιβίωσε από καρκίνο και πως δεν έχει καπνίσει ποτέ ενώ πίνει αλκοόλ πολύ σπάνια.

«Μου αρέσει να πίνω λίγο Kahlua ή Baileys πάνω στον καφέ μου», είπε.

Όσο για το πώς συνεχίζει να δείχνει νεανική, η Burns, η οποία φοράει καθημερινά ένα πλήρες μακιγιάζ, είπε ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ σαπούνι στο πρόσωπό της παρά μόνο «ένα καθαριστικό που ακολουθείται από ενυδατική κρέμα».

Τέλος, όπως αποκάλυψε η ίδια το μυστικό για μια μακρά ζωή είναι να κάνει φίλους και να βρίσκει την ευτυχία στην παρέα των άλλων.

«Είναι σημαντικό να βρίσκετε ανθρώπους που είναι φιλικοί και ευγενικοί. Απολαμβάνω να μιλάω με όλους όσους συνεργάζομαι και να γνωρίζω τους πελάτες που είναι πολύ καλοί, ακόμη και αν κάποιοι από αυτούς εκπλήσσονται που με βλέπουν στο τραπέζι κοπής», δήλωσε.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024