Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλε παπαγάλος: Διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα, αποδείχθηκε γουρλής και τώρα τον θέλουν για μασκότ

Μπλε παπαγάλος: Διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα, αποδείχθηκε γουρλής και τώρα τον θέλουν για μασκότ

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή στη Σκωτία.

Ξέφυγε από την ιδιοκτήτριά του και παραλίγο να γίνει μασκότ ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο λόγος για έναν μπλε παπαγάλο ο οποίος στην… περιπλάνησή του διέκοψε προσωρινά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο νησί της Σκωτίας, Όρκνεϊ.

Μετά τη διακοπή η γηπεδούχα ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 στον αγώνα, ενώ έχανε 0-4, κάνοντας τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να θέλουν να υιοθετήσουν το πτηνό που τους έφερε τύχη αφού τελικά επικράτησαν στα πέναλτι.

Τρόμαξε από γλάρο και κοράκια

Η ιδιοκτήτρια του παπαγάλου Κάρλα Μπράουν είπε ότι το κατοικίδιό της που πετά συχνά σε ανοιχτούς χώρους, τρόμαξε χθες το βράδυ από έναν γλάρο και από κοράκια και πέταξε από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Στρόμνες, τη στιγμή που η τοπική ομάδα έπαιζε με την Χότσπερς και έχανε 0-4.

Ενώ ο μπλε παπαγάλος επέστρεφε στην ιδιοκτήτριά του, η Στρόμνες κατάφερε να ισοφαρίσει, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-5 και τη γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι στον ποδοσφαιρικό αγώνα της διοργάνωσης Reid Cup.

«Ένας γλάρος τον κυνηγούσε, οπότε έκανε κύκλους προσπαθώντας να πετάξει πίσω σε μένα», είπε η Μπράουν μιλώντας στο BBC Radio.

«Τότε άρχισαν να τον κυνηγούν κοράκια. Και πέταξε πάνω από το γήπεδο Market Green, διεξαγόταν εκείνη τη στιγμή ένας αγώνας ποδοσφαίρου, οπότε πέταξε ανάμεσα σε ανθρώπους που έπαιζαν ποδόσφαιρο δυστυχώς», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πτηνό στρίγκλιζε κατά το κυνηγητό, αλλά έφτασε υγιέστατο πίσω.

«Λυπούμαστε πολύ που διακόψαμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα», τόνισε η Μπράουν.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν ο μπλε μακάο να είναι η μασκότ τους, αφού μετά την «παρέμβασή» του, η ομάδα τους κατάφερε να ισοφαρίσει παρόλο που έχανε με μεγάλη διαφορά και τελικά να επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο ποδοσφαιριστής της Στρόμνες, Άντριου Γκραουντγουότερ, είπε ότι η ομάδα του σκέφτεται να υιοθετήσει τον παπαγάλο ως την τυχερή μασκότ τους μετά το τελευταίο ματς.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024