Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε μια μικρή φώκια να κάνει σερφ

Δείτε μια μικρή φώκια να κάνει σερφ

Με το παρατσούκλι Sammy, η μικρή φώκια εδώ και μερικές εβδομάδες πηδάει στις σανίδες των σέρφερ και τους μιμείται, δαμάζοντας τα κύματα

Απολαυστικές εικόνες, χαρίζει μια μικρή φώκια, που τείνει να γίνει η μασκότ σε παραλία του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια. Το παιχνιδιάρικο ζωάκι κάνει σέρφινγκ πηδώντας άφοβα στις σανίδες των σέρφερ.

Τα πλάνα από το πάρκο Tourmaline Surf Park κατέγραψε ο χειριστής κάμερας drone, Ed Hartel,  που ήταν ο πρώτος που εντόπισε το ζωάκι.

Η μικρή φώκια, με το όνομα Σάμι, που εικάζεται ότι είναι ορφανή, βγαίνει τις τελευταίες μέρες από το νερό και ανεβαίνει, χωρίς να φοβάται, σε μια σανίδα του σερφ, όπου μάλιστα παραμένει, μιμούμενη τους σέρφερς.

Πηδάει από σανίδα σε σανίδα

Η μικρή φώκια, μπορεί να μείνει σε μία σανίδα, από 5 έως δέκα λεπτά, σύμφωνα με τον Hartel. Στη συνέχεια θα πάει σε άλλη σανίδα να συνεχίσει τα παιχνίδια της με τα κύματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο η οργάνωση διάσωσης θαλάσσιων ζώων Sea World επισκέφθηκε τον Sammy, διασφαλίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ο Hartel ανέφερε ότι οι σέρφερ δεν αγγίζουν τη φώκια και «την αφήνουν να κάνει τα δικά της». Δεν είναι σαφές γιατί η φώκια θέλει να είναι κοντά σε ανθρώπους και να μάθει να κάνει σερφ. Ο Hartel δήλωσε στο CBS8 ότι αρκετοί σέρφερ πιστεύουν ότι είδαν ένα λευκό καρχαρία να επιτίθεται στη μητέρα του μικρού πριν από μια εβδομάδα.

Από τότε, το μωρό φώκια έχει μείνει κοντά στην ακτή, στο πάρκο Tourmaline.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024