Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά

ΠΑΟΚ: Πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά

Ο ΠΑΟΚ εισέρχεται σε ένα μονοπάτι στο οποίο υπάρχουν πέντε ματς τα οποία αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την φετινή του μοίρα σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Το σφύριγμα της λήξης την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα βρήκε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη ισόπαλους δίχως τέρματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μια αναμέτρηση με αρκετό πάθος, ένταση, ένα ακυρωθέν γκολ και πολύ… κουβέντα για τα διαιτησία.

Ωστόσο πέρα από όλα αυτά βρήκε και τον Δικέφαλο του Βορρά, μπροστά σε ένα dejavu της περσινής του εκκίνησης. Τότε έχοντας βγάλει την πρώτη πεντάδα αγώνων της σεζόν είχε απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τώρα έχει ξανά τρεις νίκες μια ήττα και μια ισοπαλία, επιβεβαιώνοντας έτσι τον μύθο που θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ξεκινά ιδανικά τη σεζόν στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Έτσι πλέον διαμορφώνεται μια συνθήκη πολύ παράξενη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται με το… καλησπέρα της σεζόν να δείξει τα αντανακλαστικά του και να περάσει τον υψηλό πήχη. Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μπροστά του τις επόμενες 14 ημέρες ένα πρόγραμμα… βουνό.

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη (21/9) το βράδυ εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Ελσίνκι στην Φιλανδία με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί την φετινή του περιπέτεια στο Εuropa Coference League. Κόντρα σε έναν αντίπαλο τον οποίο θέλει να βάλει από κάτω του, στο «κυνήγι» της πρόκρισης. Όποτε γίνεται εύκολα κατανοητό πως το παιχνίδι αυτό είναι must win για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Πριν καλά καλά, επεξεργαστούν το τι έχουν κάνει στη Φιλανδία οι ασπρόμαυροι είναι αναγκασμένοι να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για να δοκιμαστούν στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ την Κυριακή (24/9) σε μια έδρα που παραδοσιακά κρύβει… παγίδες.

Στη συνέχεια σειρά έχει η μεσοβδόμαδη (27/9) αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα, πριν ακολουθήσει το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1/10) σε μια «μονομαχία», η οποία αν και νωρίς στη σεζόν θα δείξει σε ένα μεγάλο ποσοστό το που θα μπορεί να στοχεύει ο ΠΑΟΚ στον φετινό «μαραθώνιο» της Superleague.

Και τέλος η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5/10), η οποία θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί και ως «τελικός» πρωτιάς στον όμιλο, μιας και στα… χαρτιά αυτές οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για την κορυφή.

Όλα τα παραπάνω όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δημιουργούν έναν τεράστιο «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σε ακόμη ένα ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται πλέον να βρει τις λύσεις σε διάφορους γρίφους, όπως το να προσαρμόσει όσο πιο γρήγορα και ομαλά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και ανάμεσα σε αυτά τα πέντε ματς τα οποία είναι… στριμωγμένα σε δύο εβδομάδες να επιλέξει την καλύτερη διαχείριση.

Την απάντηση για το πως θα ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το πρώτο μεγάλο challenge της σεζόν θα την έχουμε σε 14 νύχτες από τώρα…

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024