Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοκ άουτ ο Καρβαχάλ

Νοκ άουτ ο Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο απουσιολόγιο του Κάρλο Αντσελότι, που καλείται να βρει λύση για την πρεμιέρα του Champions League.

Ακόμη ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Κουρτουά και Μιλιτάο, αλλά και τον Βινίσιους που για ακόμη ένα μήνα θα απουσιάζει και πλέον ο μυϊκός τραυματισμός του Καρβαχάλ, τον εντάσσει στο απουσιολόγιο εν όψει της πρεμιέρας του Champions League και και του τοπικού ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Οπως όλα δείχνουν ο Ισπανός ακραίος μπακ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην γερμανική νεοφώτιστη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ατλέτικο θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» ανέφερε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου πως θέση στη βασική ενδεκάδα θα πάρουν τόσο ο Λούκα Βάσκες, όσο και ο Μόντριτς, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια.

Ακόμη είπε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης θα συμμετάσχει και ο Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024