Ακόμη ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Κουρτουά και Μιλιτάο, αλλά και τον Βινίσιους που για ακόμη ένα μήνα θα απουσιάζει και πλέον ο μυϊκός τραυματισμός του Καρβαχάλ, τον εντάσσει στο απουσιολόγιο εν όψει της πρεμιέρας του Champions League και και του τοπικού ντέρμπι με την Ατλέτικο.
Οπως όλα δείχνουν ο Ισπανός ακραίος μπακ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην γερμανική νεοφώτιστη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ατλέτικο θα κριθεί τελευταία στιγμή.
Ο προπονητής της «βασίλισσας» ανέφερε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου πως θέση στη βασική ενδεκάδα θα πάρουν τόσο ο Λούκα Βάσκες, όσο και ο Μόντριτς, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια.
Ακόμη είπε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης θα συμμετάσχει και ο Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.
Quick recap of Carlo Ancelotti’s pre-Union Berlin press conference:
– Carvajal OUT for tomorrow, still not ruled out for Atletico (not a serious injury).
– Modrić and Lucas Vazquez will START.
– Arda Güler’s recovery is great, will be back in collective training on MONDAY. pic.twitter.com/14Vfy0gMGZ
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία