Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον Φατίχ Τερίμ ως το τέλος της σεζόν…

Ασπίδα προστασίας ύψωσε ο Παναθηναϊκός για τον Φατίχ Τερίμ. «Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή», ανέφεραν χαρακτηριστικά επί του θέματος από το «Τριφύλλι» κλείνοντας έστω και καθυστερημένα μια κουβέντα που σέρνεται από το βράδυ της Κυριακής.

Η κουβέντα που θέλει τον Γιάννη Αλαφούζο να διώχνει τώρα τον Τούρκο απογοητευμένος από την εξέλιξη που επί της ουσίας έχει στείλει τον Παναθηναϊκό εκτός τίτλου. Δεν έχει αυτή τη διάθεση όμως ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων που –δικαίως- χρεώθηκε προσωπικά αυτή την επιλογή, όταν αποφάσισε την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Θα μείνει στη θέση του ο Τερίμ τουλάχιστον ως τη λήξη της σεζόν.

Αυτός θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη (25/5). Το τι θα γίνει μετά, δεν το ξέρει κανείς –έστω και αν αρκετοί το υποψιάζονται-. Αυτή τη στιγμή όμως πρυτανεύει η λογική.

Το… μπαλάκι στους παίκτες

Ενδεχόμενη απόλυση του προπονητή θα άφηνε τον Παναθηναϊκό «ακέφαλο» ως τη λήξη της σεζόν και ενώ υπάρχει «ανοιχτή» η διεκδίκηση ενός τίτλου. Που θα έβρισκε τώρα προπονητή; Και πως θα λειτουργούσε αυτό μέσα στα αποδυτήρια.

Επιλέχθηκε λοιπόν η λύση της… λογικής. Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση δεν αφήνει ασχολίαστη τη «συμμετοχή» των ποδοσφαιριστών στην ελεύθερη πτώση των τελευταίων αγώνων. Έχουν και εκείνοι τις ευθύνες τους. Με ότι αυτό συνεπάγεται στην… κρίση που έρχεται. Όπως και να έχει; Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι

Sports in

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024