Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σίντι Κρόφορντ παραμένει καλλονή - «Βροχή» τα σχόλια για την εμφάνισή της

Η Σίντι Κρόφορντ παραμένει καλλονή – «Βροχή» τα σχόλια για την εμφάνισή της

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλο της χρυσής εποχής των 90'ς παραμένει εντυπωσιακή. Η Σίντι Κρόφορντ αποθεώθηκε στο Instagram για την εμφάνισή της.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η Σίντι Κρόφορντ, ένα από τα μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο.

Η Σίντι Κρόφορντ, «βασίλισσα» του μόντελινγκ στα χρυσά 90’s, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα από τον οίκο Versace σε μίντι μήκος.

Το εντυπωσιακό φόρεμα κοσμούσαν ανοίγματα που ξεκινούσαν κάτω από το στήθος και έφταναν μέχρι κάτω, δίνοντας μια πιο sexy πινελιά στο total black look του διάσημου μοντέλου.

Η Σίντι Κρόφορντ στα 57 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της και ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει για το διάσημο μοντέλο.

Η μούσα των σχεδιαστών και των οίκων μόδας παραμένει καλλονή

Το διάσημο μοντέλο αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα της μόδας.


Την έχουν λατρέψει οι σπουδαιότεροι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες και πασαρέλες και φυσικά έχει υπάρξει μούσα των πιο διάσημων οίκων.

Νυχτερινή έξοδος στο Λονδίνο για τη Σίντι Κρόφορντ

«Νυχτερινή έξοδος στο Λονδίνο» έγραψε η Σίντι Κρόφορντ στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και ένα βίντεο από την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκεκριμένη glam εμφάνιση ανέβασαν και οι συνεργάτες στο Instagram, με τους followers της Σίντι Κρόφορντ να αποθεώνουν το διάσημο μοντέλο.

«Είσαι ακόμα η πιο όμορφη γυναίκα των τελευταίων 30 ετών» σχολίασε ένας follower της, με άλλους χρήστες να την αποθεώνουν για τη σικάτη εμφάνισή της.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Σίντι Κρόφορντ πόζαρε μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ των 90’s (Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον) για τη βρετανική έκδοση της Vogue.

Ο τίτλος μάλιστα που συνόδευε τη φωτογραφία τους ήταν ενδεικτικός: «οι καλύτερες όλων των εποχών».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024