Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε να πουλήσει στο Cash or Trash τσάντα που κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πήγε να πουλήσει στο Cash or Trash τσάντα που κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δεν έπεισε τους υποψήφιους αγοραστές...

Ένα αντικείμενο ιδιαίτερης αξίας, προϊόν της κινηματογραφικής μας… ιστορίας, έφερε προς πώληση παίκτρια του Cash or Trash.

Ο λόγος για την Μαίρη από τον Ωρωπό Αττικής, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής έχοντας στην κατοχή της το τσαντάκι που κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».

Η παίκτρια εργάζεται εδώ και 38 χρόνια ως μακιγιέζ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχοντας ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Γιώργου Σταυρακάκη, ο οποίος συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη συγκεκριμένη ταινία.

«Αυτό το υπέροχο και σικάτο τσαντάκι το κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία Μοντέρνα Σταχτοπούτα το 1965, πηγαίνοντας στην Ιταλία με αυτή την πολύ όμορφη λευκή της τουαλέτα. Είναι custom made, δηλαδή έχει ραφτεί αποκλειστικά για αυτή την τουαλέτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Έτυχε να συνεργαστούν σε αυτή την ταινία, την έβαψε ο πατέρας μου, κι αφού τελείωσαν τα γυρίσματα, του το χάρισε για τη μητέρα μου» συμπλήρωσε.

Παρά τη διαφορά μεταξύ της εκτίμησης του Θάνου Λούδου και των προσδοκιών της, η Μαίρη γνωρίζει τον «θησαυρό» που έχει στα χέρια της και είναι έτοιμη για προσφορές. Παρότι η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για 500 ευρώ, οι υποψήφιοι αγοραστές δεν έδειξαν να προτίθενται να ανέβουν ψηλότερα από το ποσό των 150 ευρώ.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε την παίκτρια, η οποία τελικά απέσυρε το αντικείμενό της από τη δημοπρασία του Cash or Trash χωρίς να δεχθεί την προσφορά.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024