Το εντυπωσιακό χθεσινό Galla της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το τουρνουά του Βασίλη Σπανούλη, ήταν μόνο το «ορεκτικό» του διημέρου 16-17 Σεπτεμβρίου.
Το The Night Of The Legend ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού και σπουδαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα τιμήσουνε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη για όλα όσα πρόσφερε στην μακροχρόνια καριέρα του σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ.
Απόψε το βράδυ λοιπόν, θα αποσυρθεί η θρυλική φανέλα με το νούμερο 7, η φανέλα δηλαδή με την οποία ο «Kill Bill» πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και πλέον θα κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ.
Ο νυν προπονητής του Περιστερίου θα βραβευτεί στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (20:00).
Απόψε το βράδυ θα αποσυρθεί η θρυλική φανέλα με το νούμερο 7
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει αυτή του Έτορε Μεσίνα, η οποία όμως έχει φτάσει στον Πειραιά με αρκετές απουσίες.
Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα προπονητικού χαρακτήρα αγώνα, πριν από δύο μέρες, στο προπονητικό του ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στα τρία δεκάλεπτα όπου αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.