Με τροφική δηλητηρίαση νοσηλεύτηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων – Το in πληροφορήθηκε τι συνέβη
Η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου έπαθε τροφική δηλητηρίαση με την κατάσταση της να μην προκαλεί ανησυχία σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου εισήχθη ξαφνικά χθες το βράδυ 14 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, αφού ένιωσε έντονη αδιαθεσία.
Αν και υπήρξε η σχετική αναστάτωση και ανησυχία για την κατάσταση της Υγείας της Περιφερειάρχη, τα νέα είναι καλά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου υπέστη τροφική δηλητηρίαση και νοσηλεύτηκε προληπτικά στο νοσοκομείο έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Μάλιστα μαθαίνουμε πως η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων σήμερα 15 Σεπτεμβρίου θα πάρει εξιτήριο και θα ταξιδέψει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο να κάνει.
Εγκαίνια νέου γραφείου για τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων
Εν τω μεταξύ αύριο 16 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα γίνουν εγκαίνια του νέου γραφείου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων των Ιονίων Νήσων. Παρότι η έδρα του Φορέα ήταν ανέκαθεν η Κεφαλλονιά οι εργασίες του Φορέα γίνονταν στην Ζάκυνθο λόγω έλλειψης χώρου. Πλέον τα νέα γραφεία που θα εγκαινιαστούν στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, σημαίνει πως οι διοικητικές υπηρεσίες που αφορούν την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, θα μεταφερθούν στη νέα έδρα.
Τα εγκαίνια των γραφείων της νέας έδρας του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλης Γραφάκος μαζί με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.
Αναμένεται στα εγκαίνια να δώσουν το παρών Δήμαρχοι των Ιονίων Νήσων αλλά και Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας.
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442