Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με τροφική δηλητηρίαση νοσηλεύτηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων - Το in πληροφορήθηκε τι συνέβη

Με τροφική δηλητηρίαση νοσηλεύτηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων – Το in πληροφορήθηκε τι συνέβη

Η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου έπαθε τροφική δηλητηρίαση με την κατάσταση της να μην προκαλεί ανησυχία σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου εισήχθη ξαφνικά χθες το βράδυ 14 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, αφού ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Αν και υπήρξε η σχετική αναστάτωση και ανησυχία για την κατάσταση της Υγείας της Περιφερειάρχη, τα νέα είναι καλά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου υπέστη τροφική δηλητηρίαση και νοσηλεύτηκε προληπτικά στο νοσοκομείο έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα μαθαίνουμε πως η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων σήμερα 15 Σεπτεμβρίου θα πάρει εξιτήριο και θα ταξιδέψει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο να κάνει.

Εγκαίνια νέου γραφείου για τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Εν τω μεταξύ αύριο 16 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα γίνουν εγκαίνια του νέου γραφείου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων των Ιονίων Νήσων. Παρότι η έδρα του Φορέα ήταν ανέκαθεν η Κεφαλλονιά οι εργασίες του Φορέα γίνονταν στην Ζάκυνθο λόγω έλλειψης χώρου. Πλέον τα νέα γραφεία που θα εγκαινιαστούν στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, σημαίνει πως οι διοικητικές υπηρεσίες που αφορούν την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, θα μεταφερθούν στη νέα έδρα.

Τα εγκαίνια των γραφείων της νέας έδρας του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλης Γραφάκος μαζί με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων,  Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Αναμένεται στα εγκαίνια να δώσουν το παρών Δήμαρχοι των Ιονίων Νήσων αλλά και Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024