Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αγαπημένες ημερομηνίες κάθε shopper που σέβεται τον εαυτό του

Οι αγαπημένες ημερομηνίες κάθε shopper που σέβεται τον εαυτό του

Φτιάξε το δικό σας ημερολόγιο αγορών

Σκεφτείτε όλες τις αγορές που έχετε κάνει φέτος. Πόσες από αυτές σας ήταν πραγματικά χρήσιμες; Για τους περισσότερους μάλλον λίγες. Αντιθέτως αγοράσατε πράγματα που ίσως να μην χρειαζόσασταν ή απλώς γιατί είδατε κάτι στο διαδίκτυο που εκείνη τη στιγμή σας άρεσε.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν ξοδεύετε τα χρήματα σας κινδυνεύοντας να βγείτε εκτός του μηνιαίου προϋπολογισμού σας είναι να σταματήσετε να ψωνίζετε παρορμητικά για τον «φανταστικό εαυτό σας».

Όλοι έχουμε μια εκδοχή του εαυτού μας που προσπαθούμε να ενσαρκώσουμε. Ίσως αυτό το άτομο βγαίνει τα Σαββατοκύριακα ή ζει έναν νομαδικό τρόπο ζωής. Όποιος κι αν είναι αυτό το άτομο, είναι σημαντικό να μην ψωνίζετε για αυτόν αλλά να ψωνίζετε πράγματα που θα χρειαστείτε πραγματικά.

Προκειμένου να κάνετε τις αγορές που πραγματικά χρειάζεστε καταρχάς θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών.

Αυτό άλλωστε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχειριστείτε τις δαπάνες σας.

Παράλληλα φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο αγορών σημειώνοντας τις μέρες όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε συμφέρουσες τιμές.

Κάθε shopper που σέβεται άλλωστε τον εαυτό του θα πρέπει να ξέρει και τις μέρες εκείνες που μπορεί να επενδύσει τα χρήματα σε συγκεκριμένα προϊόντα χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

Και ας τα πάρουμε από την αρχή.

Black friday

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Η αγαπημένη μας Παρασκευή κάθε άλλο παρά black είναι. Φέτος η Black Friday γιορτάζεται στις 24 Νοεμβρίου. Και είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία από τώρα να φτιάξετε τη λίστα των αγορών καθώς είναι η καλύτερα μέρα για να βρείτε προσφορές σε smartphonesτηλεοράσεις, laptops και tablets, προϊόντα gaminggadgetsλευκές οικιακές συσκευές.

Cyber Monday

Μη βιαστείτε να κάνετε όλες σας τις αγορές την Black Friday. Τρεις μέρες μετά έρχεται η Cyber Monday με σούπερ προσφορές σε διάφορα προϊόντα τεχνολογίας και ομορφιάς.

Σημειώστε στο ημερολόγιο σας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και προγραμματίστε τις αγορές σας.

Χριστούγεννα

Την περίοδο των γιορτών είναι σίγουρο ότι όλοι βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού αφού δεν κάνουμε μόνο αγορές για τον εαυτό μας αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ομως με σωστό προγραμματισμό και εδώ μπορείτε να κάνετε τι αγορές σας χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Και μπορεί τα καταστήματα να λειτουργήσουν δύο Κυριακές κατά την περίοδο των εορτών ωστόσο αν θέλετε να αγοράσετε κάτι προσπαθήστε πρώτα να συγκρίνετε τις τιμές με το ίδιο πράγμα από διαφορετικές μάρκες. Εάν η ποιότητα και η λειτουργία είναι ίδια, μπορείτε να επιλέξετε αυτό με την καλύτερη τιμή.

Ο τρόπος δε πληρωμής σας καθορίζει επίσης εάν θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση. Στο SHOPFLIX.gr κάνοντας τις αγορές σας με κάθε κάρτα Visa κερδίζετε 10 ευρώ επιστροφή.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024