Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκτύπωσέ το: Πώς θα επιλέξετε τον κατάλληλο printer για το σπίτι

Εκτύπωσέ το: Πώς θα επιλέξετε τον κατάλληλο printer για το σπίτι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο printer ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι εκτυπωτές είναι ζωτικής σημασίας ειδικά τώρα, που κάποιες μέρες της εβδομάδας δουλεύουμε από το σπίτι. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού printer μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση, μιας και οι διαθέσιμες συσκευές είναι πολλές και εξοπλισμένες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Ωστόσο για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με όλα όσα πρέπει να σκεφτείτε για να κάνετε την πιο ταιριαστή σε εσάς επιλογή.

Τι να σκεφτείτε πριν την αγορά printer

Πρέπει να αξιολογήσετε ορισμένους βασικούς παράγοντες πριν αποφασίσετε ποιος εκτυπωτής σας ταιριάζει. Καθώς κάνετε την έρευνά σας, θα διαπιστώσετε ότι διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, τιμές και μορφές. Με κριτήριο τις ανάγκες σας θα καταφέρετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Τι θα ξοδέψετε

Οι εκτυπωτές διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τιμών, επομένως είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να αγοράσετε έναν εκτυπωτή με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το λειτουργικό κόστος του. Για παράδειγμα, πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε μελάνια εκτυπωτών InkJet.

Μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε printers ενώ θα τον παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα, μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Ποιες είναι οι ανάγκες σας

Αξιολογήστε τον φόρτο εργασίας που θα πρέπει να διαχειριστεί ο εκτυπωτής σας. Ορισμένοι εκτυπωτές μπορούν να εκτυπώσουν χιλιάδες ή και δεκάδες χιλιάδες σελίδες σε ένα μήνα και ταιριάζουν περισσότερο σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Εάν είστε επαγγελματίας που εργάζεται στο σπίτι ή φοιτητής, μπορεί να χρειαστείτε έναν εκτυπωτή που να χειρίζεται μικρό φόρτο εργασίας. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον εκτυπωτή σας με φειδώ, αναζητήστε ένα μοντέλο με μικρό δίσκο φόρτωσης για να το αποθηκεύσετε εύκολα, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.

Χρειάζεστε ένα εκτυπωτή μιας λειτουργίας;

Οι εκτυπωτές μίας λειτουργίας κάνουν μόνο ένα πράγμα: εκτύπωση. Τα μοντέλα μιας λειτουργίας είναι ιδανικά για να γράφετε και να εκτυπώνετε τα αρχεία σας, τείνουν να έχουν μικρότερες χωρητικότητες δίσκου φόρτωσης, δυνατότητες εκτύπωσης μικρότερου όγκου και ελκυστική τιμή.

Χρειάζεστε έναν εκτυπωτή με copy, scan και fax λειτουργίες;

Σκεφτείτε έναν εκτυπωτή all-in-one, εάν χρειάζεστε δύο ή παραπάνω λειτουργίες. Οι εκτυπωτές all-in-one ή πολλαπλών λειτουργιών μπορούν να εκτυπώσουν, να αντιγράψουν, να σαρώσουν και να στείλουν φαξ. Αυτοί οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για επαγγελματίες που δουλεύουν από το σπίτι ή και φοιτητές.

Χρειάζεται να εκτυπώνετε εν κινήσει;

Οι φορητοί εκτυπωτές είναι ελαφροί και συμπαγείς και ορισμένοι έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες για εκτύπωση εν κινήσει. Τα περισσότερα μοντέλα χωράνε σε σακίδιο ή τσάντα φορητού υπολογιστή για τις μεγαλύτερες μετακινήσεις σας. Οι φορητοί εκτυπωτές συνδέονται επίσης με φορητές συσκευές και φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή Bluetooth για εκτύπωση με ή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Οι φορητοί εκτυπωτές είναι μια καλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για φοιτητές που μετακινούνται συχνά και παίρνουν μαζί και το διάβασμα για την σχολή τους.

Τι πρέπει να κάνετε μετά την αγορά εκτυπωτή

Έχετε μόλις παραλάβει το νέο σας απόκτημα και θα χρειαστείτε αρχικά να τον εγκαταστήσετε. Ρυθμίστε τον εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, τον τύπο του εκτυπωτή και τη θέση του και συνδέστε τον στο δίκτυό σας μέσω Ethernet ή Wi-Fi.\

Στην συνέχεια, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, αγοράστε τα απαραίτητα λειτουργικά αξεσουάρ. Θα πρέπει να εφοδιαστείτε με δοχεία inkjet, τόνερ λέιζερ και διάφορους τύπους χαρτιού για διαφορετικές λειτουργίες.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024