Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Μαρινάκης: Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό

Παύλος Μαρινάκης: Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό επιβεβαίωσε ο Παύλος Μαρινάκης με δήλωσή του κατά τη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης μίλησε για fake news, σχολιάζοντας καταγγελίες ότι έσπασαν ανάχωμα σε φράγμα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel ώστε να μην πλημμυρίσει η Καρδίτσα και έτσι πνίγηκαν χωριά.

«Η ελληνική κοινωνία ζητάει απαντήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έχει καμία βάση και καμία επαφή με την πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι: «Οι επιμέρους εργασίες που γίνονται, γιατί γίνονται από την Περιφέρεια, την αντιπεριφέρεια, προφανώς είναι αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα απαντήσει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση Αγοραστού

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την παραίτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, μετά τις καταγγελίες ότι με εντολή της Περιφέρειας έσπασαν ανάχωμα στον ποταμό Καλέντζη με τα νερά να κατευθύνονται προς τον Παλαμά, πνίγοντας την κωμόπολη και τα γύρω χωριά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει στην ανακοίνωσή του πως «αν δεν το κάνει ο ίδιος, οφείλει να του το ζητήσει ο αρχηγός του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης», προσθέτοντας ότι «αλλιώς είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει – εκτός από τις δικές του – και τις εγκληματικές ευθύνες του εκλεκτού του Περιφερειάρχη».

«Θυμίζουμε μάλιστα ότι μόλις πριν λίγες ημέρες και ο κ. Κικίλιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσαν για fake news. Οι αποκαλύψεις όμως είναι κόλαφος και η ελληνική κοινωνία ζητά απαντήσεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024