Προ ημερών η «Marca» σε δημοσίευμά της αποκάλυπτε ότι ο Τσάβι θα ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει στη Βαρκελώνη και μετά το καλοκαίρι του 2024 όταν ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ισπανίας.
Κάτι που επιβεβαίωσε ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντέκο, ο οποίος δεν αναφέρθηκε στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, με τα καταλανικά Μέσα να κάνουν λόγο για επέκταση ενός χρόνου, μέχρι το 2025 δηλαδή.
Όσα είπε ο Ντέκο:
«Ο Τσάβι κέρδισε το νέο συμβόλαιο όχι επειδή είναι ο… Τσάβι, αλλά με το έργο του. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο, έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και ισορροπημένο σύνολο.
Το νέο συμβόλαιο δεν έχει αποκλειστικό στόχο να πάρουμε το Champions League, αλλά είναι σαφές πως θέλουμε να το κατακτήσουμε και πάλι».
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.