Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Λούντζης έτοιμος για πρώτο ρόλο (vids)

Ο Λούντζης έτοιμος για πρώτο ρόλο (vids)

Ο Ολυμπιακός που είναι «χτισμένος» ώστε να βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές, η μεταγραφή που έρχεται και ο παράγοντας «Χ» της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πολλές ελλείψεις στο ξεκίνημα λόγω του Μουντομπάσκετ και της απουσίας των διεθνών.

Οι περισσότεροι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις και ο μόνος που ουσιαστικά απομένει για να επιστρέψει είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό με τη Σερβία και έχει εξασφαλίσει μερικές παραπάνω μέρες άδεια.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κλείσει ακόμη το ρόστερ τους, καθώς όπως δήλωσε και ο Μπαρτζώκας θα προχωρήσουν σε ακόμη μια κίνηση στο επόμενο διάστημα, με τον Έλληνα τεχνικό να εξετάζει 3-4 περιπτώσεις.

Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή που θα κάνει ο Ολυμπιακός θα είναι ένας παίκτης που θα αγωνίζεται κατά βάση στις θέσεις «2» και «3», χωρίς να βιάζεται όμως, αφού το ρόστερ είναι πλήρες και θέλει την κατάλληλη επιλογή.

Ο τρόπος που είναι χτισμένος ο φετινός Ολυμπιακός δίνει τη δυνατότητα και σε ένα «δικό» του παιδί να βγει μπροστά και να πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και να εξελιχθεί σε «παράγοντα Χ» στη διάρκεια της σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος από πέρσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα (ήταν βασικός στα Play off της Basket League), όμως φέτος δείχνει ότι θα είναι η χρονιά του.

Οι Πειραιώτες είναι δομημένοι έτσι ώστε να γίνει σημαντικός ο Έλληνας γκαρντ, μιας και ο Μπαρτζώκας έχει στο «1» τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, στο «2» τον Αϊζάια Κάνααν, κάπου ανάμεσα στο «1» και στο «2» τον Μιχάλη Λούντζη και στο «2» και το «3» τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Συν και μια μεταγραφη που πρόκειται να είναι σκόρερ και αν αγωνίζεται σαν σούτινγκ γκαρντ και υπό προϋποθέσεις και σαν σμολ φόργουορντ.

Όλο το «στήσιμο» και ο σχεδιασμός της ομάδας δείχνει ότι ο Λούντζης θα είναι κομβικός σε αρκετά παιχνίδια. Μάλιστα, η εικόνα του με την Εθνική ήταν ακόμη πιο ενθαρρυντική για τον Μπαρτζώκα με τον Έλληνα γκαρντ να αγωνίζεται στο Μουντομπάσκετ 11.5 λεπτά και να μετράει 4 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Την περσινή σεζόν στην Basket League που πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής είχε σε 31 παιχνίδια 14.2 λεπτά ανά ματς και 5.9 πόντους. Είναι ένα πολύ ψηλό και δυνατό γκαρντ, που πιέζει σωστά την μπάλα και έχει βελτιώσει πολύ το σουτ του.

Ο Μπαρτζώκας τον πιστεύει για αυτό άλλωστε και είναι δομημένη η ομάδα ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο από την περσινή σεζόν, με τον Λουντζη να καλείται να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024