Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για Μαρτίνεθ

Καλά νέα για Μαρτίνεθ

Ευχάριστα νέα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Τα νεότερα από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ (17/9, 21:30) στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική της Super League συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Η προπόνηση της Τετάρτης (13/9) μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είδε τον Βιθέντε Ιμπόρα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Ενωση.

O Ισπανός μέσος στην αρχή της σεζόν ήταν στις βασικές επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει εκτός πλάνων από τις 20 Αυγούστου και το ματς με την Πανσερραϊκό.

Ένα ματς στο οποίο είχε μπει ως αλλαγή και είχε παίξει για 14 λεπτά.

Από εκείνο το ματς και μετά ο Ισπανός χαφ δεν έχει αγωνιστεί ξανά, χάνοντας τη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, αλλά και τα ματς με Ατρόμητο και Λαμία για τη Super League.

Αιτία ήταν ένα μικρό οστικό οίδημα στον αστράγαλο, που δεν του επέτρεψε να παίξει σε αυτά τα ματς. Όμως, ο Βιθέντε Ιμπόρα πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνεθ.

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική του ομάδα και μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο έμπειρος επιθετικός, που είχε γκολ και ασίστ στα δύο ματς που αγωνίστηκε με το Μαυροβούνιο, υπολογίζεται κανονικά από τον Ισπανό τεχνικό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα βρίσκεται στους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Opap Arena ο Μαρτίνεθ.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024