Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαίνει και στο padel ο Κριστιάνο

Μπαίνει και στο padel ο Κριστιάνο

Επενδύει στο νέο σπορ που κατακτά τον κόσμο ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου.

Το padel κατακτά τον κόσμο και ο Κρίστιανο Ρονάλντο δεν μένει αμέτοχος.

Επενδύει παντού ο Πορτογάλος άσος και εκτός από τον τουρισμό και την εστίαση θα βάλει λεφτά και στην ανάπτυξη του νέου σπορ που τρελαίνει τον πλανήτη.

Ο CR7 θα συνδράμει ώστε να γίνει ένα ακόμη βήμα προς τη γέννηση του Padel City στην Πορτογαλία.

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Padel ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους υποστηρικτές της που θα οδηγήσει στην κατασκευή της υποδομής.

Η κοινοπραξία συγκροτείται από τη Lusofinança, της οποίας πλειοψηφικός μέτοχος είναι ο Filipe de Botton και η εταιρεία που ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η Πόλη του Παντέλ είναι ένα παλιό όνειρο, το οποίο πάντα ήλπιζα να πραγματοποιήσω, και είναι τεράστια υπερηφάνεια να μπορώ να το κάνω δίπλα σε κάποιον που, για μένα, είναι η μεγαλύτερη φιγούρα στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλο και περισσότερους θαυμαστές έχει το padel.

Με την εγγύηση αριστείας που προσφέρει η κοινοπραξία που θα δημιουργηθεί από τους CR7, SA και Lusofinança, με την διεύθυνση του Filipe de Botton, επιχειρηματία αναφοράς στην πορτογαλική πραγματικότητα. Τώρα μπορούμε να πούμε, με απόλυτη ασφάλεια, ότι θα είναι ένας απαράμιλλος εξοπλισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα εδραιώσει την Πορτογαλία ως διεθνή δύναμη του padel», δήλωσε ο Ρικάρντο ντα Σίλβα Ολιβέιρα, πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Παντέλ.

Να θυμίσουμε ότι αυτή, που θεωρείται η σημαντικότερη υποδομή του αθλήματος στην Πορτογαλία, θα έχει επένδυση άνω των 5 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Θυμίζουμε ότι το πάντελ είναι άθλημα με ρακέτα, που συνήθως παίζεται σε ζευγάρια σε κλειστό γήπεδο μικρότερο από ένα διπλό γήπεδο τένις. Το σκορ μετριέται το ίδιο με το κανονικό τένις, οι μπάλες που χρησιμοποιούνται είναι παρόμοιες αλλά με λίγο λιγότερη πίεση, ενώ έχει μεγάλες ομοιότητες και με το σκουός.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024