Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περουβιανοί έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ πριν τον αγώνα με την Βραζιλία

Περουβιανοί έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ πριν τον αγώνα με την Βραζιλία

Μία ομάδα παραδοσιακών θεραπευτών έκαναν βουντού στον Νεϊμάρ ώστε το Περού να μπορέσει να τα καταφέρει κόντρα στην Βραζιλία.

Απίστευτο κι όμως… ποδοσφαιρικό. Μερικοί παραδοσιακοί θεραπευτές του Περού ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε η χώρας τους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βραζιλία.

Μόλις τρεις μέρες μετά το ιστορικό ρεκόρ του Νεϊμάρ, η «Σελεσάο» καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Περού. Εντός αγωνιστικού χώρου το ταλέντο υπερχειλίζει για την ομάδα του Φερνάντο Νιτνίζ. Όμως εκτός οι ίδιοι οι οπαδοί θέλησαν να την κατάσταση στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον «Tayta Inti» (Πατέρα Ήλιο) για να εξουδετερώσει τον παίκτη της Αλ Χιλάλ και πήραν ayuahasca, ένα ισχυρό παραισθησιογόνο παρασκεύασμα που λέγεται ότι ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των πνευμάτων.

«Εξουδετερώσαμε τον Νεϊμάρ δένοντας τα πόδια του. Τον δέσαμε έτσι ώστε να μην είναι σε καλή κατάσταση και να μην τρέχει και να μην παίζει καλά», δήλωσε ο σαμάνος Φέλιξ Ρόνταν.

Δεν έφτανε αυτό καθώς έστησαν έναν πολύχρωμο βωμό με σπαθιά, φυλαχτά, σημαίες και φωτογραφίες παικτών και από τις δύο ομάδες.

Ένας άλλος σαμάνος, Γουόλτερ Αλαρκόν, είχε σκοπό να θολώσει το μυαλό του Βραζιλιάνου άσου και να μην πετύχει τους στόχους του. Επίσης πρόσθεσε πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος και το αποτέλεσμα θα είναι η ισοπαλία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024