Στη δεύτερη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO U21 (πίσω απ’ την Πορτογαλία που έχει 2 στις 2 νίκες) ανέβηκε η Εθνική Ελπίδων, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ανδόρας στο «Estadi Nacional» με 1-0, φτάνοντας πλέον τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.
Το γκολ που έκανε τη… διαφορά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σημείωσε στο 49ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης.
Η ελληνική ομάδα άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το 20λεπτο, χάνοντας την πρώτη σημαντική ευκαιρία της με τον Κρυπαράκο στο 24’ ο οποίος σούταρε άουτ.
Στο 34’ ο Ντε Κάστρο απέκρουσε την προσπάθεια του Σουρλή, ενώ στο 44’ ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στο σουτ του Μπαμπότ.
Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόλης με ωραία εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα για την Ελλάδα το οποίο κράτησε με σχετική ευκολία ως το φινάλε, πετυχαίνοντας την αποστολή της.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιλέχθηκε στην 12άδα και στα δύο ματς με τη Μονακό, ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και έδειξε γιατί τον εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του και τα «θέλω» του Αμερικανού.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ήττα της Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θέλει να… σκουπιστεί από του Ισπανούς.
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είναι ο μεγάλος στόχος της Ζαλγκίρις, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά ο Παναθηναϊκός «παραμονεύει» σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς -με μια ιστορική εμφάνιση- οδήγησε τους Λέικερς στο 4-2 επί των Ρόκετς και στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA, την ώρα που Ράπτορς και Πίστονς έστειλαν τις σειρές τους σε Game 7.