Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στη Λούτσα: Σοκάρει ο ήχος των πυροβολισμών - Πάνω από 60 σφαίρες σε λίγα δευτερόλεπτα

Μακελειό στη Λούτσα: Σοκάρει ο ήχος των πυροβολισμών – Πάνω από 60 σφαίρες σε λίγα δευτερόλεπτα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας για τη δολοφονία των έξι ατόμων στην Αρτέμιδα, με τις διαδικασίες ταυτοποίησης να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι ατόμων στην Αρτέμιδα επιχειρούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους αρκετά στοιχεία και προσπαθούν να εντοπίσουν νέα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν τόσο στην ταυτότητα των θυμάτων, όσο και σε αυτή των δραστών.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει δεκάδες κάλυκες από το σημείο, ενώ ακόμα και το πρωί της Τρίτης βρίσκονταν στο σημείο με ειδικά συνεργεία προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για το σοβαρό έγκλημα.

Στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκαν όπλα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να τα πήραν οι δράστες

Άλλωστε έχουν λάβει δείγματα DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να μπορέσουν να ερευνήσουν τις διεθνείς βάσεις δεδομένων για άτομα με ποινικό μητρώο.

Σοκάρει ο ήχος των πυροβολισμών

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στους ήσυχους δρόμους της Αρτέμιδας, προκαλεί σοκ, καθώς τα πυρά έπεφταν «βροχή».

Συγκεκριμένα, για 40 δευτερόλεπτα στο σημείο δεν ακουγόταν τίποτε άλλο από πυροβολισμούς, με τους κατοίκους της γύρω περιοχής να νομίζουν ότι οι ήχοι που ακούγονταν ήταν βεγγαλικά.

Πλαστά τα στοιχεία των θυμάτων, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν

Όπως όλα δείχνουν τα έξι άτομα που είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες είναι τουρκικής καταγωγής, τα οποία πιθανόν να έπεσαν θύματα ενέδρας ή ενός ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες.

Το γεγονός ότι οι τέσσερις βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και μόλις δύο άτομα εκτός, από τη δεξιά πλευρά, δείχνει ότι πιθανόν οι δράστες να αιφνιδίασαν από τα αριστερά τα έξι άτομα και να μην πρόλαβαν όλοι να αντιδράσουν.

Ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να «εξηγήσουν» οι αστυνομικοί είναι το γεγονός ότι στο εσωτερικό του ΙΧ με τις πλαστές γερμανικές πινακίδες που χρησιμοποιούσαν τα θύματα δεν εντοπίστηκαν όπλα.

Να εντοπίσουν τις «ταυτότητες» των έξι θυμάτων προσπαθούν οι αστυνομικοί.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024