Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στη Λούτσα: «Πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» λέει ο Γιάννης Οικονόμου

Μακελειό στη Λούτσα: «Πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» λέει ο Γιάννης Οικονόμου

Υπάρχουν ενδείξεις που ενισχύουν το σενάριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για ναρκωτικά.

Για «χρήσιμα στοιχεία» και «κρίσιμες πληροφορίες» που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα αιματηρού επεισοδίου στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας, κάνει λόγο ο Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε πως σύντομα η αστυνομία θα έχει περισσότερα στοιχεία.

«Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας, κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ταυτότητες ευρωπαϊκής χώρας, μένει να δούμε οι ταυτότητες αν ήταν πραγματικές ή πλαστές και να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό, τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος» είπε ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με τον υπουργό «υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία και κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί. Με τον τρόπο που επιβάλλει η σοβαρότητα της υπόθεσης θα διαχειριστούμε τα στοιχεία αυτά και όταν είμαστε έτοιμοι να πούμε κάτι παραπάνω, θα το πούμε. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε πολύ περισσότερα», κατέληξε, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις που ενισχύουν το σενάριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για ναρκωτικά.

Το χρονικό

Γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Αρίωνος, στη Λούτσα, όταν άγνωστοι γάζωσαν αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα.

Οι νεκροί, Τούρκοι με γαλλικά διαβατήρια, εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο που έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες κολλημένες με σελοτέιπ.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 25 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά ναρκωτικά, με την εντολή της δολοφονίας να δίνεται μέσα από τις φυλακές, ενδεχομένως από την αλβανική ή τη ρουμανική μαφία.

«Το όπλο ακούστηκε σαν αυτόματο, η ανταλλαγή ήταν πολύ γρήγορη»

«Το σπίτι μου είναι ακριβώς από κάτω, ακούσαμε τους πυροβολισμούς, τρομοκρατηθήκαμε, ακούστηκε σαν αυτόματο (το όπλο), η ανταλλαγή των πυροβολισμών ήταν πολύ γρήγορη. Δεν τολμούσαμε να πλησιάσουμε στο σημείο από την αρχή» δήλωσε στο in, κάτοικος της περιοχής.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024