Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του»

Ο φίλος του αστυνομικού είπε ότι συχνά ο άνδρας έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει.

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο δράστης της δολοφονίας αφού σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας ορφανά τα δυο τους παιδιά.

Ο φίλος του δράστη αποκάλυψε πως ο 38χρονος αστυνομικός, που μετά το διαζύγιο ζούσε μαζί με τους γονείς του, είχε πάρει την καραμπίνα του πατέρα με το πρόσχημα ότι θέλει να καθαρίσει το όπλο.

Την δολοφονία της πρώην συζύγου του φαίνεται πως σχεδίαζε εδώ και καιρό ο αστυνομικός

Τα ξημερώματα έφυγε από το σπίτι των γονιών του και αφού βεβαιώθηκε ότι τα παιδιά μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο, στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα της 42χρονης την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο φίλος του αστυνομικού είπε, ότι συχνά ο άνδρας έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

Σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι ο διαζύγιο είχε βγει μόλις λίγο καιρό πριν την παρακαλούσε να ξαναπαντρευτούν, η ίδια όμως αρνούνταν.

«Υπήρχε πρόβλημα»

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο 38χρονος δεν είχε ούτε υπηρεσιακό όπλο, καθώς του είχε αφαιρεθεί.

Ο φίλος του αστυνομικού είπε, δε, ότι συχνά ο άνδρας έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

Σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι ο διαζύγιο είχε βγει μόλις λίγο καιρό πριν την παρακαλούσε να ξαναπαντρευτούν, η ίδια όμως αρνούνταν.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024