Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οριστική αλλαγή καριέρας για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Οι δυο επιλογές που σκέφτεται

Οριστική αλλαγή καριέρας για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δυο επιλογές που σκέφτεται

Ο ηθοποιός έχει πουλήσει πολλά προσωπικά του αντικείμενα για να μπορέσει να ζήσει.

Σε δείνη οικονομική θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την καταδίκη του για δυο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχώρησε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του, αφού το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση να χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, μέχρι την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης. Στον Πέτρο Φιλιππίδη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Ο ηθοποιός μετά την απόφαση του δικαστηρίου αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα, ενώ πούλησε και το σπίτι του στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξετάζει τις επιλογές του για να βγάζει τα προς το ζην, διότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο ηθοποιός σκέφτεται είτε να πάρει άδεια για ταξί είτε να ανοίξει καφενείο στα Γιάννενα, τόπο καταγωγής του. Ακόμη έγινε γνωστό ότι έχει πουλήσει πολλά προσωπικά του αντικείμενα για να μπορέσει να ζήσει.

Ο ηθοποιός εξετάζει τις επιλογές του για να βγάζει τα προς το ζην.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ανιμετωπίζει ο Φιλιππίδης επιβεβαιώνει κατά καιρούς σε δηλώσεις ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής εντόπισε τη σύζυγο του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου η οποία, όμως, αρνήθηκε να απαντήσει στο παραμικρό σχετικά με την κατάσταση του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει το βιβλίο του

Πριν λίγους μήνες, η συνήγορός του Κική Πακιρτζίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ετοιμάζει βιβλίο. Κάτι που θα τον βοηθήσει οικονομικά, μιας και οι επαναλήψεις των σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε είχαν πάψει τότε να προβάλλονται, οπότε σταμάτησε να λαμβάνει κέρδη και από εκεί. Μεταξύ άλλων, η κ. Πακιρτζίδου ανέφερε πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει έρθει σε επαφή με εκδοτικούς οίκους και αναμένεται να κυκλοφορήσει  το βιβλίο του μέχρι τα Χριστούγεννα.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024