Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση του προέδρου της ΚΕΔΕ προς τους Δήμους για αποστολή στις πληγείσες περιοχές μηχανημάτων έργου

Έκκληση του προέδρου της ΚΕΔΕ προς τους Δήμους για αποστολή στις πληγείσες περιοχές μηχανημάτων έργου

Παράκληση από την ΚΕΔΕ να μη γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γιατί οι πληγέντες Δήμοι προς το παρόν δεν μπορούν να τα διαχειριστούν.

Έκκληση απευθύνει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου προς τους Δήμους για αποστολή στις πληγείσες περιοχές μηχανημάτων έργου, για τον καθαρισμό των πόλεων και των οικισμών.

 Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου με επιστολή του προς όλους τους Δήμους της χώρας καλεί τις δημοτικές αρχές, εάν δύνανται, να αποστείλουν στις πληγείσες από την πρόσφατη καταιγίδα Daniel περιοχές μηχανήματα έργου, φορτηγά, πλυντήρια κ.λπ. για τον καθαρισμό των πόλεων και των οικισμών. Για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία, την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων κ.λπ.

Στην επιστολή του ο κ. Κυρίζογλου επισημαίνει ότι από την επικοινωνία της ΚΕΔΕ με τις δημοτικές αρχές, προκύπτει ότι δεν ζητήθηκε  η συγκέντρωση τροφίμων, νερών κ.λπ. Ως εκ τούτου απευθύνει έκκληση να μην προχωρήσουν στη συγκέντρωση τέτοιων ειδών, τα οποία και δεν ζητήθηκαν και δεν μπορούν να τα διαχειριστούν προς το παρόν. Σημειώνει δε ότι για το θέμα θα υπάρξει, αν χρειαστεί και επόμενη ενημέρωση.

Οι Δήμοι των περιοχών που επλήγησαν χρειάζονται μηχανήματα έργου για τον καθαρισμό των πόλεων και των χωριών τους

Ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου- Πηγή ΚΕΔΕ

Αναλυτικά η επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΚΕΔΕ, ύστερα από επικοινωνία με τους Δήμους των περιοχών που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενο στη Θεσσαλία, καλεί τους Δήμους της χώρας, όσοι φυσικά δύνανται να αποστείλουν μηχανήματα έργου, φορτηγά, πλυντήρια κ.λπ. για τον καθαρισμό των πόλεων και των οικισμών.

Για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία, την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων κ.λπ.

Δεν μας ζητήθηκε  η συγκέντρωση τροφίμων, νερών κ.λπ. και για αυτό παρακαλείστε να μην κάνετε συγκέντρωση τέτοιων ειδών, τα οποία και δεν ζητήθηκαν και δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Για το θέμα θα υπάρξει, αν χρειαστεί, και επόμενη ενημέρωση.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024