Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Δεν θα ζητήσουμε αναβολή των εκλογών. Για τις πληγείσες περιοχές, θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Δεν θα ζητήσουμε αναβολή των εκλογών. Για τις πληγείσες περιοχές, θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου αποσαφήνισε αποκλειστικά στο in, αν τίθεται θέμα αιτήματος αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το in επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου προκειμένου να γίνει γνωστή η θέση του Ανώτατου Συλλογικού Οργάνου της Αυτοδιοίκησης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, περί αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με τα σημερινά δεδομένα, δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε αναβολή των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Από εκεί και πέρα συνολικά αλλά και όσο αφορά τις πληγείσες περιοχές η απόφαση είναι της Κυβέρνησης» δήλωσε στο in ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου. Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου να υπενθυμίσουμε πως θα διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα είναι και η ΠΕΔ Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Κώστας Αγοραστός: «Αν ήταν στο χέρι μας θα αναβάλαμε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλία»

Σε χθεσινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, είπε πως στη Θεσσαλία δεν μπορούν να γίνουν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες να υπενθυμίσουμε πως διεξάγονται στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Αγοραστός πρόσθεσε: « Αυτό όμως δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας. Αν ήταν θα τις αναβάλαμε. Πως θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει; Το είπα ήδη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως ζήτησα ήδη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης της περιοχής».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024