Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρις Γουΐδερσπουν: Συμβουλές για το πώς να καλλιεργεί κανείς τις φιλίες του

Ρις Γουΐδερσπουν: Συμβουλές για το πώς να καλλιεργεί κανείς τις φιλίες του

Τι κάνει για να κρατήσει ζωντανές τις ωφέλιμες συνδέσεις στη ζωή της

Στα 47 της, πλέον, η Ρις Γουΐδερσπουν είναι σε θέση να δώσει συμβουλές για τις ανθρώπινες σχέσεις και δεν δίστασε να το κάνει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην Βοστόνη.

Μίλησε για το πώς η ίδια αντιμετωπίζει το θέμα της φιλίας στη ζωή της και τι κάνει για να κρατήσει ζωντανές τις ωφέλιμες συνδέσεις στη ζωή της.

Κατέφυγε ακόμη και στη σοφία της γιαγιάς της για να εξηγήσει τις επιλογές της, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στο πώς καλλιεργεί τον δικό της πιο εσωτερικό και προσωπικό κύκλο ατόμων, προκειμένου να νιώθει γεμάτη συναισθηματικά και ελεύθερη να λειτουργεί μέσα στις κοντινές ανθρώπινες σχέσεις της.

«Όποιος είναι πάνω από 40 ετών, ξέρει. Εάν δεν προσθέτεις κάτι στη ζωή μου, δεν έχεις θέση… Η γιαγιά μου συνήθιζε να λέει ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αδειάζουν και σε στεγνώνουν και άλλοι που σε γεμίζουν ζεστασιά. Μείνετε με τους τελευταίους», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Επιμεληθείτε τις φιλίες σας», προέτρεψε το κοινό

Η… συμφιλίωση με την απόρριψη

Με την πολυάσχολη ζωή της, η Ρις Γουΐδερσπουν, αποκάλυψε ότι καταφεύγει σε μια γνώριμη διαδικασία για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη μέση ηλικία και δεν είναι τίποτα άλλο από την «επιμέλεια». Δηλαδή επανεξετάζει τις φιλίες της και αποφασίζει ποιες έχουν να της προσφέρουν κάτι, αυτές τις κρατάει, ενώ εάν διαπιστώσει ότι την αποστραγγίζουν συναισθηματικά, τις τερματίζει.

Σε ό,τι αφορά το αναπόφευκτο συναίσθημα της απόρριψης, η ίδια παραδέχτηκε ότι από πολύ νωρίς στη ζωή της είχε να αναμετρηθεί μαζί του. Όταν ακόμη η ίδια ήταν πολύ νέα ακόμα.

Όπως είπε η ίδια, έμαθε πολλά από την απόρριψη και πάει πολύς καιρός από τότε που η άποψη των άλλων για εκείνη, την επηρέαζε. «Η γνώμη των άλλων για εσάς –και ο καθένας έχει μια άποψη- δεν έχει καμία σημασία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η εξήγηση του Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ για το επεισόδιο μετά το Φενέρ-Μονακό

Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του Game 4 ανάμεσα στη Φενέρ και τη Μονακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024