Μάρκ Άντονι: Στο «Walk of Fame» με το δικό του αστέρι
Ο καλλιτέχνης βιώνει μια ξεχωριστή στιγμή στη σημαντική διαδρομή του.
Ο Μάρκ Αντονι, ο Αμερικανός τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για τις μπαλάντες του έλαβε το αστέρι με αριθμό 2.762 στη διεύθυνση 6284 Hollywood Blvd κοντά στην ιστορική διασταύρωση Χόλιγουντ και Βάιν.
H παγκόσμιας φήμης Λεωφόρος της Δόξας απέκτησε επίσημα ένα ακόμη θρυλικό αστέρι τον Μάρκ Άντονι
Ο διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira) και τους δύο γιους του Ράιαν και Κρίστιαν τους οποίους έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres).
Βραβευμένος με επτά βραβεία Γκράμμυ, ο Άντονι έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Συγκινημένος για την τιμητική θέση στη Λεωφόρο της Δόξας
Συγκινημένος για τη διάκριση
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, τα μωρά μου που δεν είναι πια μωρά, το μωρό μου, τους όμορφους φίλους μου, τη γυναίκα μου, την ομάδα μου. Και τους ανθρώπους που σε καθημερινή βάση με κάνουν τον άνθρωπο που είμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκ ‘Αντονι στην ομιλία του.
Στο πλευρό του ο Ντείβιντ Μπέκαμ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Today, ο τραγουδιστής δεν είχε μόνο την υποστήριξη της όμορφης Παραγουανής συζύγου του, αλλά και του κουμπάρου του, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ο οποίος αποκάλυψε ότι άκουγε τη μουσική του καθώς πήγαινε στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης.
«Οταν συναντηθήκαμε, είχαμε αμέσως μια ιδιαίτερη σχέση. Ήξερα ότι είχα έναν φίλο για όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο Μπέκαμ με τον Μάρκ ‘Αντονι να είναι σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του ιδιαίτερα συγκινημένος.
- Πάτρα: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή
- Κώστας Τσουκαλάς: Η αντίφαση της κυβέρνησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής
- Μετάνιωσε ο Νεϊμάρ για το επεισόδιο με τον γιο του Ρομπίνιο: «Ξεπέρασα τα όρια»
- Παλαιό Φάληρο: Σχολικό λεωφορείο τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και τη Δικαιοσύνη και εκθέτει την Ελλάδα
- «Οι Κινέζοι έφτιαξαν ΑΣΕΠ τον έβδομο αιώνα μ.Χ.»
- Η μεγάλη αλλαγή του ΜακΚίσικ: Γιατί εκτελεί βολές από την άκρη της γραμμής (pic, vids)
- «Σύμφωνο Επενδύσεων και Θέσεων Εργασίας» πρότεινε στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλαδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442