Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαβάη: To GoFundMe μπλόκαρε τις γυμνές της φωτογραφίες - Συγκέντρωσε 10.000 δολ. στο OnlyFans για τους πυρόπληκτους

Χαβάη: To GoFundMe μπλόκαρε τις γυμνές της φωτογραφίες – Συγκέντρωσε 10.000 δολ. στο OnlyFans για τους πυρόπληκτους

Έχει ήδη συγκεντρώσει 10.000 δολάρια από το OnlyFans και προορίζονται στους κατοίκους του Μάουι που έχασαν τα πάντα στη φονική πύρινη λαίλαπα.

Σε μια κίνηση να συγκεντρώσει λεφτά για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στη Χαβάη προχώρησε ένα μοντέλο, όταν έπεσε πάνω σε «τοίχο» από το GoFundMe, μια πλατφόρμα για διαδικτυακό έρανο.

Έτσι η Μαράια Κασίγιας, αποφάσισε να στραφεί στο… OnlyFans, όπου συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από όσα περίμενε.

Το μοντέλο είχε συγκεντρώσει μέχρι και 7.800 $ σε δωρεές στο GoFundMe όταν η πλατφόρμα απέσυρε τον έρανο της, ο οποίος περιελάμβανε την αποστολή μια γυμνής φωτογραφίας για κάθε δωρεά $10.

Μιλώντας στο TMZ εξήγησε ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ στο GoFundMe αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γίγαντα του crowdfunding να την μπλοκάρει επειδή παραβίασε τους όρους παροχής υπηρεσιών του ιστότοπου, συγκεκριμένα, την ενότητα «απαγορευμένης συμπεριφοράς».

Καυτές βολές Μαράια Κασίγιας

Η GoFundMe επέστρεψε όλα τα χρήματα που συγκέντρωσε, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκτοπισμένοι στο Maui στάθηκαν άτυχοι. Αλλά στη συνέχεια το μοντέλο μετέφερε τον γυμνό έρανο της στο OnlyFans και ξεκινώντας νέα εκστρατεία.

Η κίνηση απέδωσε καρπούς. Σύμφωνα με την ίδια, έχει ήδη συγκεντρώσει 10.000 δολάρια και προορίζονται στους κατοίκους του Μάουι που έχασαν τα πάντα στη φονική πύρινη λαίλαπα.

Η καταστροφή στη Χαβάη

Στους 110 οι νεκροί

Ο απολογισμός των θυμάτων των πυρκαγιών που σχεδόν έσβησαν από τον χάρτη πόλη στο νησί Μάουι έφθασε πλέον τους 110 νεκρούς, ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη οι αρχές του αμερικανικού αρχιπελάγους της Χαβάης, που συνεχίζουν τις κοπιώδεις και δύσκολες έρευνες στα αποκαΐδια εν αναμονή της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την προσεχή Δευτέρα.

Ο απολογισμός αυτός θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει πολύ πιο βαρύς. Καθώς, μια εβδομάδα μετά την τραγωδία, τα συνεργεία έρευνας και οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι που ψάχνουν στα αποκαΐδια της Λαχάινα, ιστορικής πόλης του Μάουι, δεν έχουν καλύψει παρά το 38% της ζώνης επιχειρήσεων μέχρι στιγμής, όπως αναγνωρίζουν οι αρχές.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024