Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart #3: Νέα άφιξη με επετειακό χαρακτήρα

smart #3: Νέα άφιξη με επετειακό χαρακτήρα

H smart γιορτάζει φέτος τα 25 της χρόνια και με αυτήν την αφορμή επιφυλάσσει μια νέα επετειακή έκδοση για το νέο coupe SUV της το οποίο πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στην έκθεση του Μονάχου

Η smart σύστησε από την έκθεση του Μονάχου (και) στην Ευρώπη το νέο της coupe SUV μοντέλο με τον αριθμό #3 το οποίο θα διατεθεί σύντομα στη γηραιά ήπειρο αφού έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Κίνα όπου και πρωτοπαρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη από την έκθεση της Σαγκάης.

Για την Ευρώπη η smart ανακοίνωσε τρεις +1 εκδόσεις καθώς εκτός από τις Pro+, Premium και την πανίσχυρη Brabus, με αφορμή τα 25 χρόνια της φίρμας, θα υπάρξει και μια επετειακή περιορισμένη έκδοση με την ονομασία 25th Anniversary Edition.

H ειδική έκδοση προσθέτει στο εξοπλιστικό παλμαρέ του μοντέλου ως standard μια πανοραμική ηλιοροφή, επενδύσεις από δέρμα για τα καθίσματα τα οποία επιπλέον διαθέτουν ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Tην εικόνα θα συμπληρώσουν τα απαραίτητα διακριτικά καθώς και ιδιάζουσες χρωματικές επιλογές στις λεπτομέρειες της έκδοσης. Σε κάθε περίπτωση την κορυφή της γκάμας εξακολουθεί να καταλαμβάνει η έκδοση Brabus η οποία εκτός από την χαρακτηριστική αισθητική υπογραφή του γερμανικού οίκου επωφελείται από τροχούς 20 ιντσών και πεντάλ αλουμινίου.

Ανεξαρτήτως επιπέδου εξοπλισμού, στο εσωτερικό του #3 κυριαρχούν μια οθόνη 12,3 ιντσών στον ρόλο του infotainment σε συνδυασμό με ψηφιακό πίνακα οργάνων 9,2 ιντσών και head-up display.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτά είναι κοινά με το ήδη γνωστό #1 αν και σύμφωνα με την smart έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις στην ανάρτηση που να στοιχειοθετούν το δυναμικότερο χαρακτήρα της συγκεκριμένης παραλλαγής αμαξώματος. Αφετηρία και για το #3 αποτελεί η πλατφόρμα SEA η οποία, αναλόγως την έκδοση φιλοξενεί ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ ισχύος από 272 έως 430 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ακόμα και στην περίπτωση των εκδόσεων με ένα μοτέρ όπως η Pro+ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ. απαιτεί 5,8 δευτερόλεπτα. Βέβαια στην έκδοση Brabus των 430 ίππων ο συγκεκριμένος χρόνος μειώνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα. Σε ό,τι αφορά την αυτονομία η μέγιστη διαμορφώνεται σε 455 χλμ.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024