Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάλμα Χάγιεκ έκλεισε τα 57 και έβαλε φωτιά με κόκκινο μπικίνι

Η Σάλμα Χάγιεκ έκλεισε τα 57 και έβαλε φωτιά με κόκκινο μπικίνι

H Μεξικανή σταρ είχε γενέθλια και ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με μπικίνι, καπέλο και γυαλιά δηλώντας βαθιά ευγνώμων.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ζωντανή και τόσο βαθιά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες! Η αγαπημένη μου οικογένεια, οι πολύτιμοι φίλοι μου, η υγεία μου, η δουλειά μου που με κρατά να συνεχίζω, η ομάδα μου που δίνει δύναμη, η σχέση μου με τα ζώα και τη φύση και η αγάπη όλων των πιστών μου θαυμαστών. Χαρούμενα 57α γενέθλια σε μένα!».

Αυτό ήταν το κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ, στην οποία μια σειρά από φωτεινές φωτογραφίες την δείχνουν να ποζάρει χαρούμενη μέσα σε ένα κόκκινο μπικίνι, κάτω από ένα ψάθινο καπέλο και πίσω από γυαλιά-καθρέφτες.

Photo: Instagram / Salma Hayek

Photo: Instagram / Salma Hayek

Photo: Instagram / Salma Hayek

Photo: Instagram / Salma Hayek

Photo: Instagram / Salma Hayek

Photo: Instagram / Salma Hayek

Ο γάμος με τον Πινό

Πρόσφατα η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε στο podcast Armchair Expert για τον γάμο της με τον σύζυγό της Φρανσουά-Ανρί Πινό εξηγώντας πως την έχει κάνει «πολύ καλύτερο άνθρωπο».

«Μπορώ να πω κάτι για τον σύζυγό σας, πραγματικά γρήγορα; Τι ωραίος, διασκεδαστικός, γενναιόδωρος και ζεστός τύπος. Είναι και σούπερ σέξι» είπε ο συμπαρουσιαστής Dax Shepard στην ηθοποιό.

Και πρόσθεσε: «Θα είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ποιος ήταν, απλά άκουσα ή ίσως διάβασα σε έναν τίτλο ότι παντρευτήκατε έναν πολύ πλούσιο τύπο. Ίσως γι’ αυτό τον παντρεύτηκε, σκέφτηκα».

Η Χάγιεκ απάντησε: «Ξέρετε το θέμα είναι ότι στις φωτογραφίες δεν μπορείτε να αρχίσετε να μαντεύετε τη μαγεία που κρύβει μέσα του. Με έκανε να γίνω πολύ καλύτερος άνθρωπος και να αναπτυχθώ με έναν τόσο καλό, υγιή τρόπο.

»Και, ξέρετε, όταν τον παντρεύτηκα, όλοι έλεγαν: ‘Ω, είναι κανονισμένος γάμος, τον παντρεύτηκε για τα λεφτά’. Εγώ έλεγα, ‘Ναι, ό,τι πεις, σκύλα. Σκέψου ό,τι θέλεις”. Δεκαπέντε χρόνια μαζί και είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Και δεν προσβάλλομαι καν, λέω, ‘Ναι, ό,τι πεις’.

Ο Πινό είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελών ειδών μόδας Kering και πρόεδρος της εταιρείας συμμετοχών Groupe Artémis.

Η Χάγιεκ συνέχισε: «Αγγίζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Υπάρχει μια διάκριση και στους πλούσιους άνδρες. Αμέσως σκέφτεσαι ότι επειδή κάποιος είναι πλούσιος, μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να είναι κάποιος υλιστής, μπορεί να είναι κάποιος που δεν έχει αξίες, μπορεί να είναι κάποιος που είναι ακόμη και ηλίθιος ή που δεν το αξίζει ή ότι για να έχεις πολλά χρήματα, το έκανες με λάθος τρόπο, υπάρχουν όλες αυτές οι προκαταλήψεις και τις άκουσα, παρεμπιπτόντως».

Η ηθοποιός συνέχισε την υπεράσπιση του Πινό: «Ο δικός μου, τελειώνει τη δουλειά, όσο δύσκολη κι αν είναι – και πιστέψτε με έχει πολλές ευθύνες – με μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, χαρούμενος που είναι στο σπίτι, χαρούμενος που βλέπει εμένα και τα παιδιά, μας κάνει να γελάμε.

Η ηθοποιός και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 στο Παρίσι.

Η Χάγιεκ και ο Πινό είναι γονείς της Βαλεντίνα, 12 ετών.

Δείτε το βίντεο 

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024