Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μονακό: Σε κοινή εμφάνιση το πριγκιπικό ζεύγος, προκειμένου να καταλαγιάσουν τις οργιώδεις φήμες

Μονακό: Σε κοινή εμφάνιση το πριγκιπικό ζεύγος, προκειμένου να καταλαγιάσουν τις οργιώδεις φήμες

Οι διαδόσεις ήθελαν τη Σαρλίν να ζει μόνιμα στην Ελβετία και να προσέρχεται μόνο κατόπιν «ραντεβού» στο Μονακό

Οι συνεχείς διαδόσεις και οι φήμες επισκιάζουν τη ζωή στο Μονακό για το πριγκιπικό ζεύγος, όπως άλλωστε είναι συνηθισμένοι οι εστεμμένοι του κρατιδίου τουλάχιστον τον τελευταίο μισό αιώνα.

Εύκολη λεία των σκανδαλοθηρικών δημοσιευμάτων έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η πριγκίπισσα Σαρλίν, μετά τα προβλήματα υγείας της και την παραμονή της στην αφρικανική ήπειρο.

Ωστόσο, το πασίγνωστο ζευγάρι του διεθνούς τζετ σετ πραγματοποίησε κοινή εμφάνιση την Παρασκευή, με τη Σαρλίν στο πλευρό του συζύγου της στα εγκαίνια του νέου τηλεοπτικού σταθμού του κρατιδίου, του «TVMonaco».

Η παρουσία τους έρχεται λίγο μετά τις οργιώδεις φήμες για την πορεία του γάμου και της σχέσης τους και το κλείσιμο του λογαριασμού Instagram που διατηρούσε η πριγκίπισσα.

Ζευγάρι με… ραντεβού «κατά παραγγελία»

Οι διαδόσεις ήθελαν τη Σαρλίν να ζει μόνιμα στην Ελβετία και να προσέρχεται μόνο κατόπιν «ραντεβού» να συναντήσει τον πρίγκιπα Αλβέρτο για διάφορες υποχρεώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παραστούν μαζί.

Στο επίμαχο βίντεο που δημοσιοποίησε η Daily Mail, η Σαρλίν του Μονακό φαίνεται αμήχανη μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ενώ ο Αλβέρτος με την επιτηδευμένη και καλλιεργημένη του άνεση εύχεται για την έναρξη του τηλεοπτικού σταθμού.

Εκείνη ψέλλισε μόνο «Συγχαρητήρια και όλα τα καλύτερα για το μέλλον» του νέου καναλιού που στόχο έχει να προάγει τον εγχώριο πολιτισμό.

Ο Αλβέρτος δήλωσε με τη σειρά του πόσο περήφανος είναι με τη Σαρλίν στο πλευρό του να εγκαινιάζουν αυτή την καινούρια όμορφη περιπέτεια, αυτό το τηλεοπτικό κανάλι που θα τονίσει τη σημασία του Μονακό σε όλον τον κόσμο.

Η Σαρλίν, πρώην ολυμπιακή κολυμβήτρια, είναι πια 45 ετών, ενώ ο Αλβέρτος είναι μεγαλύτερός της μια εικοσαετία, στα 65 του.  Οι δυο τους έχουν μαζί αποκτήσει δύο παιδάκια, δίδυμα, οκτών ετών, τον πρίγκιπα Ζακ και και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Το παλάτι, μετά την κοινή εμφάνιση του ζεύγους, φρόντισε να μοιράσει φωτογραφίες τους όπου ο πρίγκιπας κρατά τη γυναίκα του από τη μέση, ως ένδειξη οικειότητας και τρυφερότητας.

(Πηγή video: Daily Mail On Line)

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024