
Καίτη Γαρμπή: Οι αλλαγές στο στιλ της από το 2005
Η τραγουδίστρια έχει πειραματιστεί αρκετές φορές με την εξωτερική της εμφάνιση.
Το τελευταίο διάστημα η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ ενεργή στα social media. Συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, τόσο από προσωπικές στιγμές όσο και από την επαγγελματική της ζωή.
Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το 2005, στις οποίες πόζαρε για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά.
Τα στιγμιότυπα είναι όλα ασπρόμαυρα και η Καίτη Γαρμπή ποζάρει με ένα πιο… άγριο λουκ. Σε μια από τις φωτογραφίες, στο πλευρό της είναι και ο γνωστός κομμωτής, με τον οποίο διατηρούν στεχνή φιλία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Καίτη Γαρμπή έγραψε:
«2005, 18 ολόκληρα χρόνια πίσω… Φωτογράφηση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα, την εποχή που δοκιμάζαμε και κάναμε όμορφα πράγματα!».
Οι επιτυχημένες εμφανίσεις της στην καλοκαιρινή περιοδεία
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου βρέθηκε στην Τρίπολη και σε ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της είναι μαζί με τον γιο της Δημήτρη, οι οποίοι ανεβαίνοντας στη σκηνή χειροκροτούνται.
Η φωτογραφία χωρίς φίλτρο
Πριν λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της, όταν τη φωτογράφισε ο Διονύσης Σχοινάς χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
«Εεειιιιι @dionisis_sxoinas !!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)??? σχολίασε σε ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή όταν τη φωτογράφισε ο Διονύσης Σχοινάς χωρίς να έχει καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της.
Η Καίτη Γαρμπή στην εν λόγω φωτογραφία είναι με μία κίτρινη πετσέτα στο κεφάλι και φαίνεται «ενοχλημένη» από τη φωτογραφία που την τράβηξε ο σύζυγός της, την οποία όμως- όπως αστειευόμενη σχολιάζει- ανέβασε η ίδια.
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα
- Αναφορές για εκρήξεις στο Ιράν – Εκκενώνονται δυτικές πρεσβείες στην Τεχεράνη και μείωση προσωπικού
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]





