Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» για την sold out συναυλία στο Ηρώδειο

ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» για την sold out συναυλία στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του θα πραγματοποιήσουν μία μοναδική συναυλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Κατάμεστο θα είναι το Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 12 Σεπτεμβρίου για τις ΜΕΛΙSSES.

Το no1 συγκρότημα της χώρας θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία, η οποία μάλιστα θα είναι sold out, όπως ανακοινώθηκε στα social media.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, οι Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογέννης και Θάνος Λαΐτσας έκαναν γνωστό ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια και πρόσθεσαν πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Σημειώνεται ότι, τη μεγάλη αυτή βραδιά τιμώμενοι καλεσμένοι θα είναι οι Πασχάλης, Μπάμπης Στόκας και Κώστας Τουρνάς ενώ στη σκηνή μαζί τους θα ανέβει και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Το μήνυμα του συγκροτήματος

«Η συναυλία μας στο Ηρώδειο μέσα σε λίγες ημέρες έγινε sold out. Η χαρά μας απερίγραπτη και η ευθύνη τεράστια. Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ετοιμάζουμε μία πραγματικά πολύ όμορφη συναυλία παρέα με τους υπέροχους καλεσμένους μας, μία συναυλία αφιερωμένη στα μουσικά συγκροτήματα και στις παρέες που γράψανε και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

Τιμώμενοι καλεσμένοι μας τρεις πολύ σημαντικοί frontmen σπουδαίων συγκροτημάτων, ο Πασχάλης από τους Olympians, ο Μπάμπης Στόκας από τους Πυξ Λαξ και ο Κώστας Τουρνάς από τους Poll . Μαζί μας θα είναι και η Παυλίνα Βουλγαράκη», αναφέρουν σε βίντεο που «ανέβασαν» στα social media οι MEΛΙSSES, προσθέτοντας πως όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το «Μαζί για το Παιδί».

Παράλληλα, δημοσίευσαν και video από την πρώτη τους συναυλία στο Ηρώδειο, συνεχίζοντας: «έχουμε όμως και μία πιο προσωπική χαρά. Πριν 9 χρόνια παίξαμε πρώτη φορά στο μαγικό Ηρώδειο σε ένα αφιέρωμα της Καμεράτας στους Beatles. Είχαμε τότε μαγευτεί από την ενέργεια και τη δόνηση αυτού του μοναδικού Θεάτρου. Κάναμε όνειρα ότι κάποια στιγμή θα ξαναπαίξουμε ως μπάντα. Και να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου».

Λίγα λόγια για τις ΜΕΛΙSSES

Οι ΜΕΛΙSSES είναι το κορυφαίο συγκρότημα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Αποτελούνται από τους Χρήστο Μάστορα (φωνή), Κώστα Μαυρογέννη (μπάσο) και Θάνο Λαΐτσα (κιθάρα). Η καριέρα τους ξεκίνησε το 2009 κι έκτοτε σημειώνουν διαδοχικές επιτυχίες, τόσο δισκογραφικά, όσο και στις live εμφανίσεις, χαρίζοντας συναρπαστικές και υψηλών προδιαγραφών μουσικές στιγμές με ξεχωριστή αισθητική.

Ενδεικτικά, ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES, που ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records, έχουν 16 διαμαντένια, τετραπλά, τριπλά, διπλά, μονά  πλατινένια και χρυσά digital singles, ένα χρυσό δίσκο,  12 τραγούδια τους έχουν μπει στο top10 του ραδιοφωνικού chart και 5 singles τους έχουν παραμείνει περισσότερες από 70 εβδομάδες στο no1 του airplay. Παράλληλα, μετρούν περισσότερα από 600 εκατομμύρια YouTube views και 100 εκατομμύρια Spotify streams κι έχουν αποσπάσει 23 μουσικά βραβεία Mad VMA εκ των οποίων 10 φορές το Καλύτερο Συγκρότημα.

Επίσης, έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1.500 live, μεταξύ των οποίων σε όλα τα σημαντικά θέατρα της Ελλάδας όπως στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Ο Χρήστος Μάστορας και οι MEΛΙSSES έχουν συνεργαστεί τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής. Από την αρχή της πορείας τους κινήθηκαν έξω από ταμπέλες και στεγανά, με μοναδικό τους γνώμονα την αγάπη για τη μουσική. Από τότε μέχρι σήμερα, τα βήματά είναι σταθερά ανοδικά.

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο εθελοντισμός είναι κινητήριος μοχλός του «Μαζί για το Παιδί» συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προώθηση των σκοπών και την υλοποίηση των δράσεων του. Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Τα Σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί»: Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» · Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. · Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών · Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού · Οι Φίλοι του Παιδιού· Οι Φίλοι της Μέριμνας · Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) · Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» · Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024