Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Melisses τραγουδούν Φουρέιρα, ο Ρουβάς Παπαρίζου και η Φουρέιρα Ρουβά - Δείτε το επικό βίντεο των MAD VMA

Οι Melisses τραγουδούν Φουρέιρα, ο Ρουβάς Παπαρίζου και η Φουρέιρα Ρουβά – Δείτε το επικό βίντεο των MAD VMA

Συνέχεια στις 19 Ιουνίου!

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ παρουσιάζουν το φετινό Official Movie τους, που συναρπάζει με την ιδιαίτερη, κινηματογραφική αισθητική του και τις MAD ερμηνείες των πρωταγωνιστών του!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό, συμμετέχουν και από… «λάθος» τραγουδούν ο ένας τα τραγούδια του άλλου, προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με τις ξεχωριστές τους ερμηνείες που ξεσηκώνουν και μας γεμίζουν MAD διάθεση!

Στο Official Movie των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ, ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με την personal assistant του, Αναστασία και τους Superhosts Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis, Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, ψάχνουν την απάντηση στο ερώτημα «Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο act όλων των εποχών στα MAD VMA;».

Αναζητώντας την απάντηση, εργάζονται πυρετωδώς στο ειδικό MAD LAB, ώστε να εντοπίσουν και να αναβιώσουν το πιο πετυχημένο act στα 20 χρόνια των MAD VIDEO MUSIC AWARDS. Όμως, στην προσπάθειά τους αυτή, ένας ιός… ο Trannoϊός, «τρελαίνει» τα συστήματα του MAD LAB! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χρονιές, τα βραβεία και τα acts να μπερδευτούν, προκαλώντας… χάος!

Οι πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες στην ιστορία των Mad Video Music Awards, με τα περισσότερα βραβεία στο ενεργητικό τους, οι ΜΕΛΙSSES, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα, πρωταγωνιστούν σε αυτό το «παράλογο» Official Movie και ανταλλάσσουν για πρώτη φορά τα τραγούδια τους, και το αποτέλεσμα… καθηλώνει!

Δείτε το Official Movie των Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ εδώ…

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ γίνονται 20, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ και το γιορτάζουν με full ενέργεια και MAD διάθεση!

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ μάς προσκαλούν στο μεγαλύτερο, διήμερο, καλοκαιρινό party με βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, καθώς και με συναρπαστικά activations στο THE MAD VMA VILLAGE από τη ΔΕΗ, από την Κυριακή 18 Ιουνίου!

Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς!

Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Κλείστε τώρα τη θέση σας και ζήστε από κοντά τη μοναδική Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σας #FOREVER!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ ξεκίνησε!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024