Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή συζήτηση αντί debate των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, λόγω πυρκαγιών

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή συζήτηση αντί debate των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, λόγω πυρκαγιών

Οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή συζήτηση υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, σύμφωνα με σχετική δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Δεν θα γίνει τελικά debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διεξαγωγή του οποίου υπήρξαν, ούτως ή άλλως, διαφωνίες μεταξύ τους, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα.

Σύμφωνα με ανάρτηση – δήλωση ενός εκ των τεσσάρων, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, «η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Επειδή, όμως, όπως τόνισε, ο διάλογος με τους πολίτες «είναι ένα διαρκές ζητούμενο», «προτείναμε, αντί του debate, τη διεξαγωγή μιας ανοιχτής συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων, πρόταση που έγινε δεκτή και θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά».

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Βιώνουμε ένα δραματικό καλοκαίρι, με πυρκαγιές που προκαλούν ανυπολόγιστη καταστροφή στη χώρα, και αναδεικνύουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο, την αναποτελεσματικότητα μιας τραγικής κυβέρνησης και ενός ανήμπορου κράτους.

Κατά συνέπεια, η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες.

Επειδή όμως ο διάλογος με τους πολίτες είναι διαρκές ζητούμενο, προτείναμε – αντί του debate– τη διεξαγωγή μιας ανοιχτής συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων, πρόταση που έγινε δεκτή και θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά – που είχε άλλωστε στείλει σχετική πρόσκληση.

Ανοιχτοί πάντοτε στο διάλογο και υπέρμαχοι της ειλικρινούς ανταλλαγής απόψεων και επιχειρημάτων – άλλωστε, με την Έφη, τον Νίκο, τον Στέφανο, δεν είμαστε αντίπαλοι αλλά σύντροφοι – οφείλουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να έχουμε το μυαλό μας στις ανάγκες της χώρας και των συνανθρώπων μας και, φυσικά, το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία και στις πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024