Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Kim Cattrall: Η «Σαμάνθα» του Sex and the city επιστρέφει

Kim Cattrall: Η «Σαμάνθα» του Sex and the city επιστρέφει

To come back της ηθοποιού που θα συζητηθεί.

Η πρώτη σημαντική κινηματογραφική συμμετοχή της Kim Cattrall ήταν το 1984 στην ταινία «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Samantha Jones» στην τηλεοπτική σειρά-μύθος «Sex and the City», με τον οποίο έχει κερδίσει ένα βραβείο Σωματείου Ηθοποιών και μία Χρυσή Σφαίρα.

Ο guest ρόλος

Στο πρόσφατο teaser για το φινάλε της δεύτερης σεζόν του And Just Like That, η Samantha Jones (Kim Cattrall) η οποία μένει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο θα έχει μία σκηνή με την Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Η ηθοποιός δεν θα έχει επαφές με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς. Στην συγκεκριμένη σκηνή, θα δούμε την Samantha να έχει μετακομίσει στο Λονδίνο και να έχει μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Carrie Bradshaw.

Λέγεται ότι η Kim διαπραγματεύτηκε μια προσοδοφόρα συμφωνία απευθείας με τον πρόεδρο-CEO της Max, Casey Bloys, για να επιστρέψει για μια σόλο σκηνή. Επίσης, η Cattrall φέρεται να επιστράτευσε τη διάσημη ενδυματολόγο του «Sex and the City», Patricia Field – την οποία αποκαλεί «την πιο αγαπημένη μου φίλη και συνεργάτιδα» – η οποία επιμελήθηκε την εμφάνισή της.

Ο ενθουσιασμός των φανατικών της σειράς

Μέχρι στιγμής, η Kim Cattrall δεν έχει μιλήσει για την απόφαση της να επιστρέψει στη σειρά, έστω και για μια σκηνή, ενώ αναφέρεται πως ο ρόλος της Samantha δεν θα συνεχιστεί. Όπως και να έχει, οι fans του «Sex and the City» δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, για την επιστροφή της Kim Cattrall και την «ολοκλήρωση» του «Sex and the City» έστω και για λίγο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024