Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γνωστός TikToker έβαλε τέλος στη ζωή του - «Θέλω να με θυμούνται...»

Γνωστός TikToker έβαλε τέλος στη ζωή του – «Θέλω να με θυμούνται…»

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η αδερφή του

Γνωστός TikToker αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεό του, όπου περιγράφει πώς θα ήθελε να τον θυμούνται.

Ο 32χρονος Joe Muchlinski, κατά κόσμον VonViddy έδωσε τέλος στη ζωή του τη Δευτέρα, έχοντας δημοσιεύσει το τελευταίο του βίντεο με τίτλο «Όλα είναι αγάπη».

Εκεί ακούγεται να λέει πως ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι να τον θυμούνται «ως εθισμένο και αλκοολικό που έβαλε την οικογένειά του στην κόλαση».

Η αδερφή του Martha δημοσίευσε μία σειρά από κοινές φωτογραφίες τους αποτίοντας φόρο τιμής στον μοναδικό της αδερφό.

Οι φίλοι του τον περιέγραψαν ως «μάγο του ήχου» με «σπάνιο μυαλό». 

Ο VonViddy δημοσίευσε το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και έξι δευτερολέπτων την Κυριακή, προτού η αδερφή του επιβεβαιώσει τον θάνατό του.

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο λέγοντας ότι ο αδερφός της «έχασε τη μακροχρόνια μάχη του με την ψυχική ασθένεια».

«Το TikTok σήμαινε πολλά για τον Joe. Του έδινε χαρά το να κάνει τους άλλους να γελούν. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι βρήκε γαλήνη» ανέφερε επίσης.

@martha_merced Joe was my first word. He was my older brother, my only sibling, and this is one of the worst days of my life. I know folks have been concerned since his (Vonviddy’s) last video and deserve some closure.@VonViddy #vonviddy #closure #mentalhealthmatters #mentalillness ♬ original sound – martha merced

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 32χρονος TikToker συγκέντρωσε πάνω από 170.000 οπαδούς και 8,7 εκατομμύρια likes στoν λογαριασμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα, μοιράζοντας την αυθεντική μουσική του και τα σκετς κωμωδίας του από το 2020.

@vonviddy it is a poor decision to buy electricity 2. do not buy electricity 2 #electricity2 #electricity #2 #donotbuyelectricity2 ♬ original sound – VonViddy

«Θέλω να με θυμούνται ως δημιουργό βίντεο που έκαναν τους ανθρώπους να γελούν και ως δημιουργό μουσικής. Θέλω επίσης να με θυμούνται ως υπεύθυνο σε κατασκήνωση που βοήθησε παιδιά να αποκτήσουν ευτυχισμένες αναμνήσεις», αναφέρει ο Muchlinski στο αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανήρτησε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, με τους fans του να σημειώνουν στα σχόλια πως τα λόγια του, πλέον, τούς στοιχειώνουν.

«Θα προτιμούσα να μην με θυμούνται ως εθισμένο και αλκοολικό που έκανε την οικογένειά του να περάσει μέσα από την κόλαση. Αλλά δυστυχώς, είναι και αυτό ένα μέρος του εαυτού μου», συνεχίζει ο ίδιος.

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων για τους followers μου. Σημαίνετε τα πάντα για εμένα. Είχα μια καταπληκτική ζωή. Επισκέφθηκα την άλλη άκρη του κόσμου και έκανα πολλούς φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν έχω παράπονα, και έχω μόνο ειρήνη και αγάπη για τον καθένα από εσάς», λέει ακόμα ο VonViddy στην τελευταία του ανάρτηση στο TikTok.

Δείτε το τελευταίο του βίντεο:

@vonviddyIt’s all love♬ original sound – VonViddy

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024