Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας στο in: «Αν φύγει προς το βουνό η φωτιά δεν θα ελέγχεται»
Η φωτιά που εκδηλώθηκε στον οικισμό Αγία Σοφία του Δήμου Βορείου Κυνουρίας κινδυνεύει να λάβει ακραίες διαστάσεις, ενώ κάηκε και ένα σπίτι.
«Αν η φωτιά φύγει προς το δάσος θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα» αναφέρει σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο in ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή και ήδη έκαψε ένα σπίτι του οικισμού όπως ανέφερε ο Δήμαρχος.
«Συγκεντρώνουμε αυτή την στιγμή που μιλάμε τους κατοίκους του οικισμού στο πολιτιστικό κέντρο προκειμένου να αποχωρήσουν αν χρειαστεί από τον οικισμό»προσθέτει ο Γιώργος Καμπύλης.
Ο οικισμός της Αγίας Σοφίας έχει περίπου 50 κατοίκους και βρίσκεται στο δρόμο που συνδέει την Τρίπολη με το Άστρος. «Προσπαθούμε να περιορίσουμε την φωτιά. Το πρόβλημα που παρατηρούμε είναι πως ο άνεμος αλλάζει φορά κάθε λίγο και αυτό αποτελεί ζήτημα» είπε ο Γιώργος Καμπύλης.
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442