Η στιγμή που άνδρες με φουσκωτό πλησιάζουν τον 48χρονο πατέρα που βούτηξε στη θάλασσα στο Λαγονήσιγια να σώσει το παιδί του που είχε παρασυρθεί μακριά από την ακτή από τον δυνατό αέρα, καταγράφεται στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το MEGA.
«Το παιδάκι ήταν πάνω σε ένα στρώμα και επειδή βλέπεται ο αέρας είναι πολύ δυνατός το πήρε προς τα μέσα η θάλασσά και έπεσε ο πατέρας να το βοηθήσει, από ότι μου είπαν δεν ήξερε κολύμπι ο άνθρωπος» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.
Στο βίντεο φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό. Ένας από αυτός βούτηξέ στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο αριστερό μπαλόνι του φουσκωτού.
«Κατέβασαν ένα παιδάκι και προσπαθούσαν περίπου επί μισή ώρα να επαναφέρουν κάποιον άλλον που ήταν στο σκάφος δεν φαινόταν αλλά έβλεπα τις κινήσεις» προσθέτει μία γυναίκα που έβλεπε από μακριά να εξελίσσεται η δραματική επιχείρηση.
Κατέληξε στο νοσοκομείο ο 48χρονος πατέρας
Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας που δεν εφημέρευε, ήταν όμως το πιο κοντινό νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του, χωρίς σφυγμό κι απνοϊκός. Ο άτυχος 48χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας