Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Άνδρας σε αμόκ πήγε να εισβάλει στο Sky Italia - Ακινητοποιήθηκε και πέθανε

Ιταλία: Άνδρας σε αμόκ πήγε να εισβάλει στο Sky Italia – Ακινητοποιήθηκε και πέθανε

Για το συμβάν έχει ανοίξει έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλια.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στα νοτιοανατολικά του Μιλάνου στην Ιταλία καθώς ένας άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής προσπάθησε να εισβάλλει στα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου Sky Italia με αποτέλεσμα οι φύλακες ασφαλείας να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο λίγο αργότερα πέθανε ξαφνικά.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, τα πάντα συνέβησαν λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας, με καταγωγή πιθανότατα από την ανατολική Ευρώπη, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, ενώ βρισκόταν «σε ιδιαίτερα ταραγμένη κατάσταση» φέρεται να προσπάθησε να μπει στα γραφεία, όμως οι δύο άνδρες σεκιούριτι τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν περιμένοντας την αστυνομία να φτάσει.

Προσπάθησε να σκαρφαλώσει την περίφραξη του κτιρίου

Οι δύο φύλακες ανέφεραν ότι ο άνδρας που ήταν πολύ επιθετικός εμφανίστηκε στην είσοδο και προσπάθησε να μπει στα γραφεία. Την πρώτη φορά οι φρουροί τον έδιωξαν, όμως τη δεύτερη φορά προσπάθησε να σκαρφαλώσει την περίφραξη του κτιρίου και «έβγαλε το πουκάμισό του, συνεχίζοντας το παραλήρημά του».

Οι φρουροί κάλεσαν το 112 μιλώντας για πρόβλημα με ένα άτομο που προσπαθούσε να μπει στην έδρα της Sky Italia. Όπως είπαν ενώ περίμεναν να φτάσουν οι πρώτες περιπολίες της αστυνομίας, οι άνδρες της ασφαλείας φέρεται να αναγκάστηκαν να σταματήσουν τον άνδρα ο οποίος δεν ηρεμούσε.

Μόλις έπεσε στο έδαφος, ένας από τους φρουρούς φέρεται να τοποθετήθηκε πάνω του για να τον κρατήσει καθηλωμένο και ακινητοποιημένο. Σε εκείνο το σημείο, ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία, μην μπορώντας να αναπνεύσει και δεν συνήλθε.

Οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του κτιρίου προσπάθησαν να επαναφέρουν χρησιμοποιώντας και τον απινιδωτή που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων, χωρίς όμως επιτυχία. Ο θάνατος του άνδρα επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο του Μιλάνου, όπου διακομίστηκε.

Οι δύο φύλακες είναι υπό έρευνα καθώς η εισαγγελία άνοιξε φάκελο για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι Αρχές ερευνούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου από τη στιγμή που οι φρουροί τον ακινητοποίησαν μέχρι την  έλευση των αστυνομικών.

Φως στα αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία

Το θύμα περιγράφεται πως ήταν σε «κατάσταση μεγάλης σύγχυσης», πιθανότατα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη σορό του αναμένεται να δείξουν αν ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου του άνδρα και αν αυτός οφείλεται στην πίεση που του ασκήθηκε ενώ ήταν στο έδαφος και αν αυτό τον οδήγησε στο να μην μπορεί να αναπνεύσει ή αν προκλήθηκε από την πτώση του άνδρα στο έδαφος.

Στη σορό θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024