Μουντομπάσκετ: Αυτή είναι η 12άδα της Ιορδανίας, αντιπάλου της Εθνικής
Η Ιορδανία, η οποία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, ανακοίνωσε την 12αδα της για το Μουντομπάσκετ 2023, με το όνομα του NBAερ, Χόλις-Τζέφερσον, να ξεχωρίζει.
Η Ιορδανία το πάλεψε όσο τίποτα ώστε να προσθέσει τον άλλοτε NBAερ, Ρόντα Χόλις – Τζέφερσον, στο ρόστερ της και τελικά η επιμονή της νίκησε αφού κατάφερε να τον συμπεριλάβει στην 12άδα της για τον Μουντομπάσκετ 2023, όπως ανακοίνωσε.
Υπενθυμίζεται, η Ιορδανία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής στην διοργάνωση (26/08).
Αναλυτικά η 12άδα της Ιορδανίας:
Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, Ζάιντ Άμπας, Αχμάντ Αλνταΐρι, Αχμάντ Αλχαμάρσεχ, Μοχάμαντ Χουσεΐν, Φαντί Μουσταφά, Αμίν Άμπου Χάας, Σάμι Μπζάι, Μάλεκ Κάναν, Ζέιν Αλναντάι, Χάσεμ Άμπας, Αχμάντ Χάμουρι.
Falcons for the #FIBAWC ?#WinForJordan ?? pic.twitter.com/JPGTZwNaQf
— FIBA Basketball World Cup 2023 ? (@FIBAWC) August 20, 2023
Ο μεγαλός σταρ αυτής της ομάδας, Ράντα Χόλις – Τζέφερσον, ήταν το 23ο pick του πρώτου γύρου draft του NBA το 2015 από του Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Στο NBA έχει αγωνιστεί με τους Μπρούκλι Νετς (2015-2019), Τορόντο Ράπτορς (2019-2020) και Πόρτλαντ Μπλέιζερς (2021).
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»
- Καρυστιανού για δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: «Η δήλωση αποχής της δικαστού έγινε με σκοπό, είναι αρνησιδικία»
- Φάμελλος για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: Μία μοναδική στιγμή της ιστορίας εγγεγραμμένη στη συνείδηση της ανθρωπότητας
- Ο Σβάρνας έσωσε τη Ρακόφ με buzzer beater κόντρα στον Ντραγκόφσκι που αποχώρησε ματωμένος! (vid)
- Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα
- Τσίπρας για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: Ευθύνη και όχι λόγια ο σύγχρονος πατριωτισμός



