Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπριζίτ Μπαρντό «δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα μαζί της»

Η Μπριζίτ Μπαρντό «δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα μαζί της»

Η Γαλλίδα σταρ εκπλήσσεται που ο κόσμος ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνη και τη ζωή της – Η επιστολή της στη δημιουργό νέας σειράς για τη διάσημη ηθοποιό

Η Μπριζίτ Μπαρντό, μια από τις διασημότερες σταρ του κινηματογράφου, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και δεκαετίες και «δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ζωή της».

Σύμφωνα με την Danièle Thompson, δημιουργό μιας νέας σειράς για τη ζωή της Γαλλίδας ηθοποιού, παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά, όπως είπε σε επιστολή της προς την Ντανιέλ Τόμπσον, δημιουργό μιας νέας σειράς για τη ζωή της, εκπλήσσεται που ο κόσμος «ασχολείται ακόμα μαζί της».

Όπως λέει η Thompson στον Guardian, προσέγγισε τη Μπριζίτ Μπαρντό πριν από περίπου πέντε χρόνια για τη δημιουργία της σειράς. «Μου έστειλε μια μακροσκελή επιστολή στην οποία έλεγε ότι πάντα εκπλήσσεται με το πόσο ενδιαφέρεται ο κόσμος για εκείνη και ότι δεν καταλαβαίνει “γιατί δεν την αφήνουν στην ησυχία της”».

Όταν η σκηνοθέτης και σεναριογράφος διάβασε την πρώτη σελίδα της επιστολής της Μπριζίτ Μπαρντό, στεναχωρήθηκε. «Σκέφτηκα ότι θα την αναστάτωνε και ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα. Έγραφε ότι θέλει να μείνει μόνη της και ότι έχει σταματήσει να κάνει ταινίες εδώ και χρόνια» λέει η Thompson.

Όμως, στη συνέχεια της επιστολής της, η Γαλλίδα σταρ συνέχιζε: «αφού θα γίνει έτσι κι αλλιώς (η σειρά για τη ζωή μου) προτιμώ να είσαι εσύ αυτή που θα το κάνει». «Εντάξει σίγουρα δεν ενθουσιάστηκε πάντως» λέει η δημιουργός της σειράς.

Η 81χρονη Thompson έχει γράψει σενάρια για ταινίες, όπως το La Reine Margot, με πρωταγωνιστές την Isabelle Adjani και τον Daniel Auteuil, και το Cousin Cousine, μια ρομαντική κωμωδία για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ το 1977.

«Της άρεσε η ηθοποιός που την υποδύεται»

«Άνθρωποι που τη γνωρίζουν μου είπαν ότι της άρεσε η Julia de Nunez, το κορίτσι που την υποδύεται» λέει η Thompson για τη Μπριζίτ Μπαρντό.

«Αν και όλος ο κόσμος γνωρίζει τη “BB”, λίγοι γνωρίζουν για την προσωπική ζωή της γυναίκας πίσω από τον μύθο. Σε σύγκριση με άλλες σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, η Μπαρντό ήξερε πώς να καταρρίπτει τα ταμπού και να αλλάξει την εικόνα της γυναίκας στην εποχή της» τονίζει η Danièle Thompson.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024